05 / 05 / 2024

Elektrikli araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan uygun koşullarla Yeşil Taşıt Kredisi

Elektrikli araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan uygun koşullarla Yeşil Taşıt Kredisi

Ziraat Bankası, ‘Yeşil Taşıt Kredisi’ ile elektrikli ya da hibrit araç almak isteyen müşterilerine yeni bir hizmet sunuyor. Peki bu krediden kimler nasıl faydalanacak?



YEŞİL TAŞIT KREDİSİ’NDEN KİMLER HANGİ ŞARTLARDA FAYDALANABİLECEK?

Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu bu krediden öncelikle karbon salımı çok daha az olan elektrikli veya hybrid bir araç sahibi olmak isteyenler faydalanacak.

Kredi, bu kapsamda hem sıfır hem de ikinci el almak isteyen ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Almak istenen araç 5 yaşını geçmemiş olacak.

Vadeler 48 aya kadar taksitlendirilecek.

Yeşil motor kapsamında bir araca sahip olmak isteyenler, ruhsata hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçlar (minibüs, kamyonet, pick-up) için de başvuru yapabilecek

Elektrikli araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan uygun koşullarla Yeşil Taşıt Kredisi

Kredi teminatı olarak araca banka tarafından rehin konulacak, gerekli görülürse, ek teminat da istenebilecek.

Açıklamaya göre, söz konusu ürüne ilişkin faiz oranlarından; Bankkart, KMH, İnternet Bankacılığı ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az dört tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecek.

Yeni yıl öncesi en düşük faizle kredi veren banka hangisi? İşte banka banka ihtiyaç, konut, taşıt kredisi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön