27 / 05 / 2024

Elektrikli Renault Toros fiyatı ile büyüleyecek! Renault Toros göz doldurmaya geliyor!

Elektrikli Renault Toros fiyatı ile büyüleyecek! Renault Toros göz doldurmaya geliyor!

Renault bir zamanlara damgasını vuran Toros modelini elektrikli hale getiriyor hala da araçlara yatırımlar devam ediyor. İşte son gelişmeler!



Son dönemde elektrikli araçlar ön plana çıkmaya başladı. Elektrikli otomobillere dönüşüme dair oldukça iddialı adımlar atmaya hazırlanan Renault, 2023 yılına hızlı bir giriş yaptı. 2023 yılında Renault R5 başta olmak üzere Renault Toros yani R12 ve Renault R9 modellerini de satışa sunmayı düşünen Fransız otomotiv devin rotası artık belli.

Klasikleşen modellerini elektrikli motor seçeneği ile donatarak tekrardan satışa sunan Renault, şu anlarda birkaç farklı model üzerinde çalışmalar yürütüyor. Renault'un çalıştığı modeller arasında R2, R9 ve R12 bulunuyor.

Fransız otomotiv devi hali hazırda pek çok pazarda elektrikli formdaki otomobillerini satışa sunmuş değil. Basit bir örnek verilirse, şu anda Türkiye'de sadece Zoe satılmaktadır. Fakat 2023 yılıyla birlikte bu durum büyük oranda değişecek.

Fransa kaynaklı sızdırılan bilgilere göre Renault, Zoe modelini rafa kaldıracağa benziyor. Zoe'nin yerine gelecek olan pek çok alternatif söz konusu. Renault bu noktada nabza göre şerbet vermeye hazırlanıyor. Yani ülke bazlı model stratejisi ile adımlar atılacak. Renault, Toros olarak bilinen R2, R9 ve R12 modellerinin elektrikli versiyonunun giriş seviyesinin 600 bin TL'den başlayacağı düşünülüyor.

Renault’un fiyatı merak edilen diğer modelleri;

Ülkemizde ticari ürün ailesini genişletmeye devam eden Renault, Trafik Combi'sini genişletti. Tüm sürümleri farklı kullanım gereksinimlerine sahiptir.

Combi 5+1 ile kullanıcılara sunulan manuel şanzımanlı versiyonun yanı sıra Traffic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1 ile sunulan otomatik şanzıman seçeneği de pazarda artan otomatik şanzıman talebini karşılamaktadır.

5+1 Grand Confort 6 m3 2.0 Blue dCi 150 bg D-Full : 647 bin TL'den 709 bin TL'ye yükseldi.

5+1 Grand Confort 6 m3 2.0 Blue dCi EDC 170 bg D-Full :705 bin TL'den 778 bin 900 TL'ye yükseldi.

8+1 Grand Confort 6 m3 2.0 Blue dCi EDC 170 bg D-Full  : 758 bin TL'den 838 bin TL'ye yükseldi.

Bu illerde yaşayanlar yüksek maaşla işe başlayacak! MEB tam 42 bin personel alacak! Hemen başvurun!

Promosyonda o banka tarih yazıyor! Hangi banka daha çok emekli promosyonu veriyor? Bu fırsat kaçmaz!

Vefat eden kişinin tapudaki taşınmazları nasıl öğrenilir? Ölen kişinin tapusu kime kalır?


Geri Dön