03 / 05 / 2024

Elektrikli Scooter isteyenlere işte fırsatı! RKS Smart Kick Scooter indirim listesinde

Elektrikli Scooter isteyenlere işte fırsatı! RKS Smart Kick Scooter indirim listesinde

Bim’in 24 Eylül 2022 kataloğunda Kick Scooter inanılmaz fiyata satışta giriyor. Kaçırılmayacak  fiyatlı RKS Smart Kick Scooter için 24 Eylül’de Bim’e uğrayın.  Yeni nesil ulaşım araçlarından RKS Smart Kick Scooter yeniden BİM’de satışa çıkıyor. 



Bim'de 23 Eylül‘de geçerli olacak kampanyada satılacak scooter’ın ön ve arka tarafında aydınlatma sistemi de oluşu göze çarpıyor. RKS Smart Kick Scooter bu sayede gece koşullarında da kullanılabilme kolaylığı sağlıyor.Ayrıca IPX4 sertifikası olan ürün bu sayede su sıçramalarına karşı da dayanıklı olan araçta 8.5 inç çapında patlamayan lastikler ile sürüş daha keyifli hale geliyor. Scooter’ın ön tarafında disk arka tarafında kampana tipi fren sistemi ile daha güvenli yolculuk yapmanız mümkün. 

İşte ürünün diğer özellikleri

Bu ürün Uygun fiyatlı elektrikli scooter arayanlar için birebir.Ayrıca  RKS Smart Kick Scooter Ulaşım aracında Bluetooth desteği tam bir fiyat performans ürünü olduğu aşikar. Elektrikli scooter Bluetooth desteğiyle mobil cihazlarla kablosuz olarak iletişim kurabiliyor olması rakiplerine göre ayrıcalıklı bir kullanımı olduğu gözle görülüyor. RKS Smart Kick Scooter’da piyasadaki diğer elektrikli scooter’larda olduğu gibi 3 farklı sürüş modu mevcut. 

Ayrıntılar için tıklayın BİM

Kullanıcılar RKS Smart Kick Scooter’ıpeşin fiyat yerine kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Eylül 2022 tarihinde saat 06.10 saatinde yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,31 Türk Lirası, euro 18,28 Türk Lirası, altının gramı ise 980 Türk Lirası değerinde.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

 

 

 


Geri Dön