15 / 05 / 2024

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.



HANGİ DİLLERİ BİLİYOR?

Düzenleyici mevzuata tabi, aile, çok iş işbirliği, start-up, halka açık, iş ortaklığı girişim ve Private Equity şirketlerinde yönetim deneyimi vardır. Özpak, Fransa’da eğitim almış olup İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
Elif Ateş Özpak sadece Türkiye ile sınırlı kalmamış Birleşik Krallık, Türkiye, Doğu Avrupa ve Ortadoğu gibi coğrafyalarda türlü projelerde vazife yapmıştır.

Telekom, enerji, perakende, private equity, big data ve sigorta hususlarında bilgi ve tecrübe sahibidir. Özpak hali hazırda üç ayrı alanda ve iki değişik ülkede üç ayrı şirketi bütçe ve P&L sorumluluğu ile yönetmektedir.
Netice olarak Elif Ateş Özpak, Casablanca Fas Merkezli sigorta sektörü önderlerinden AtlantaSanad'a IFC'yi mümessil yönetim kurulu üyesi olarak ve Akkök Grubu Şirketlerinden Akiş GYO'ya da bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak getirilmiştir.. 

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?


Geri Dön