15 / 05 / 2024

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Gümüş fiyatları yerle bir oldu! Görenlerin tansiyonu düşüyor

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Gümüş fiyatları yerle bir oldu! Görenlerin tansiyonu düşüyor

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son haftalarda yerle bir olurken yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte ayrıntılar...



ELİMİZDEKİ GÜMÜŞLERİ BOZDURALIM MI?

Değer kaybeden gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından sıkı takip ediliyor. Elinde gümüş olanlar gümüşleri bozduralım mı sorusunun yanıtın merak ediyor.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Gümüş fiyatları yerle bir oldu! Görenlerin tansiyonu düşüyor

Gümüş fiyatları ile ilgili yatırımcılar uzman isimlerin yorumlarını takip etmeye devam ediyor. Bu konuda Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak  şu ifadeleri kullandı: ''Altının geleceğini açıklayan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin.

TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

''Gümüş altına kıyasla bedava'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu geldi! Gümüşte flaş gelişme

Gümüş kritik seviyede! 

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön