02 / 05 / 2024

Elinde 1 doları bile olanlar acil baksın! Merak edilen o rakamlar açıklandı! Dolarda son dakika gelişmesi

Elinde 1 doları bile olanlar acil baksın! Merak edilen o rakamlar açıklandı! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolarda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. 17 Lira seviyelerinde işlem gören dolar 18 lira seviyelerine kadar yükseldi. Peki bugün dolar düştü mü, yükseldi mi? Merak edilen o rakamlar açıklandı. Elinde 1 doları bile olanlar acil baksın!



DOLARDA KRİTİK HAFTA

Bu hafta enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasalar  enflasyon rakamlarına odaklandı. Konuya ilişkin önemli açıklamalar ise peş peşe geldi. Hazırlanan raporda 2023 yıl sonu enflasyonun yüzde 19,2 olarak gerçekleşebileceği kaydedildi. Kavcıoğlu açıklamasında, “Tüm faizlerin politika faizine yakınsaması için adımlar atmaya devam edeceğiz. Liralaşma stratejimiz iyi gidiyor. Süreç içinde gerekirse bazı ek tedbirler alabiliriz” dedi.

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor, tarih verildi! Ne 6 TL ne 30 TL acilen buraya göz atın

Doların yükseleceğini söyleyen ekonomist Esfender Korkmaz, 8 öneride bulundu!

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön