25 / 07 / 2024

dolar kuru tl son dakika

dolar kuru tl son dakika

Piyasaların gözü bugün açıklanacak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kararına çevrildi. 4 saat sonra doların yönü resmen belli olacak. Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın. Son dakika dolar/TL kuru.

Elinde 1 doları bile olanlar acil baksın! Merak edilen o rakamlar açıklandı! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolarda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. 17 Lira seviyelerinde işlem gören dolar 18 lira seviyelerine kadar yükseldi. Peki bugün dolar düştü mü, yükseldi mi? Merak edilen o rakamlar açıklandı. Elinde 1 doları bile olanlar acil baksın!

Dolar/TL bugün de piyasaların gündeminde! Dolar ne kadar oldu? 2 Haziran 2022 dolar kuru...

Dolar kuru bugün de piyasaların gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru milyonlarca kişi tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL oldu? İşte son dakika dolar kuru 2 Haziran 2022...

Piyasalarda ölüm sessizliği! Dolar/TL son dakika kaç lira oldu?

Bugün piyasalarda sakin bir seyir hakim. Altın piyasası ayrı bir tarafta sessizliğini korurken dolar kurunda da durağan seyir yaşanıyor. Yatırımcılar bugün dolar kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte son dakika dolar kuru...

Piyasalarda gün sonu: Dolar kritik gün sonunda ne kadar oldu?

Bugün piyasalar Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Milyonlarca kişi karar sonrasında yukarı yönlü devam eden doların ne olacağını merak etmeye başladı. Peki dolar gün sonunda ne kadar oldu? İşte son dakika dolar kuru...

Dolar kuru geriledi! Dolarda son durum...

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe yatay başlarken gün içerisinde gelen barış haberleri ile geriledi. Bir haftadır yatay seyreden dolar kurunda son durum ne? Dolar kaç TL oldu? 

Dolar sınırda... Dolar kuru bugün kaç lira oldu?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin hız kesmeden devam etmesi döviz kurlarını etkilemeye devam ediyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar bugün kaç TL 21 Mart 2022?

Merkez Bankası Başkanı'ndan flaş açıklama. Dolar kuru için 37 TL...

Merkez Bankası Başkanı'ndan dolar kuru hakkında flaş bir açıklama geldi. Dolar kurundaki hareketlilik vatandaşlarımızda da heyecana neden olmuştu.

Dolar 36 TL... HSBC'den Türkiye için dikkat çeken açıklama

Dünyanın en önemli bankaları arasında yer alan HSBC'den Türkiye'deki dolar kuru hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. 36 TL detayı önemli.

Dolar 120 TL olacak dediler... Üstüne bir de tarih verdiler

Dolar kuru hızla artmaya devam ederken, vatandaşlar da dolar kurunun nereye gideceğini merak ediyor... Dolar kuru hakkında yapılan son açıklama kafa karışıklığına neden oldu. Dolar 120 TL olacak dediler... Üstüne bir de tarih verdiler.

Dolar 33 liraya merdiven dayadı! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat!  21 Haziran 2024 dolar kuru

Dolar/TL kuru dün günü önceki kapanışının yüzde 0,87 üzerinde 32,81 liradan tamamladı. Bugün piyasaların açılması ile dolar kuru 33 liraya bir adım daha yaklaştı.

Dolar için şaşırtan yıl sonu tahmini geldi! Dolar kuru 2024 sonunda kaç TL olacak? 

Hem doları olanlar hem de dolar almak isteyenler dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru 2024 sonunda kaç TL olacak? 

Üç dünya devinden peş peşe dolar kuru tahmini geldi! Dolar 2024 sonunda ne kadar olacak? Hemen bakın!

Üç dünya devi yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru için tahminlerini peş peşe açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda kaç TL olacak?

Dolar 45 TL'yi aşacak! Elinde dolar olanlar ve dolar alacaklar hemen bu tarihe bakın! 

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar kuru ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve 45 TL'yi aşacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar...

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kaç lira? 

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların kaç lira olduğu araştırılıyor. 26 Nisan 2024 dolar/TL kuru...

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Dolar kuru bugün de rekor kırdı! 1 dolar 32.10 TL oldu! 13 Mart 2024 dolar canlı kur! 

Elinde doları olanlar ve yatırımcılar son dakika dolar kuru ve serbest piyasa dolar araştırması yapıyor. Dolar bugün de rekor kırdı. İşte ayrıntılar...

Dolar 32 TL'yi aştı: 20 gün sonra 3 TL düşer diyen de var, 40 TL'yi aşacak diyen de! Elinde doları olanlar buz kesecek!

Ekonomi yönetiminin iç talebi kısmakta geciktiği endişeleri ve dövize olan yüksek talebin etkisiyle, dolar yeni bir eşiği daha aştı ve bugün güne 32 TL'nin üzerinde başladı. Peki dolar kuru ne olacak? Dolar/TL'de yükseliş sürecek mi? İşte analistlerin yorumları...

dolar kuru tl son dakika Haberi

dolar kuru tl son dakika

Dolar kuru ile ilgili son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda merakla takip ediliyor. Bugün saat 14:00'da yani yaklaşık 4 saat sonra Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar sonrası doların yönü resmen belli olacak. Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın. Son dakika dolar kuru.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANACAK

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı PPK toplantısıyla birlikte yeni faiz kararını bugün saat 14:00'da açıklayacak. 

Faiz kararı öncesinde birçok yatırımcı  doların ne kadar olacağını merak ediyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ekim ayı faiz kararı toplantısı için 4 saat kaldı.

 Piyasaları yakından ilgilendiren toplantı öncesinde, yatırımcılar ekim ayında faiz kararının ne olacağını araştırıyor.

Merkez Bankası, geçtiğimiz ay politika faizini bir puan düşürerek yüzde 12'ye çekti. Banka böylece...