Ekonomi

Elinde altın ve doları olanlar hemen bakın! Resmen tarih verildi! Bu fiyatlar ilk kez açıklandı

Altın ve dolar fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Elinde altın ve doları olanları yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. Resmen tarih verildi, altın ve dolar bu kadar olacak. Altın ve dolar fiyatlarının ne kadar olacğaını merak edenler altın fiyatları ne kadar olacak? Dolar kaç lira olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? Dolar ne zamana kadar yükselecek? gibi soruların yanıtlarını araştıranlar için son dakkika gelişmesi yaşandı

Altın ve dolar piyasasında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın ve dolar fiyatlarının ne kadar olacğaını merak edenler altın fiyatları ne kadar olacak? Dolar kaç lira olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? Dolar ne zamana kadar yükselecek? gibi soruların yanıtlarını araştıranlar için son dakkika gelişmesi yaşandı. Altın ve doların ne kadar olacağına yönelik açıklama geldi ve resmen tarih verildi. İşte merak edilenler...

ALTIN VE DOLAR İÇİN TARİH VERİLDİ

Altın fiyatları son zamanlarda ABD'de açıklanan verilerin eşliğinde dalgalanmalar yaşıyor. Öte yandan dolar endeksi zirveye yüsekmeye başladı.

Gram altın fiyatı 1000 TL seviyesinin altına gerilerken gözler 21 Eylül tarihinde yapılacak olan FED faiz kararına çevrildi. Altın ve dolar fiyatları FED'in para politikiları eşiliğinde fiyatlanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra dolar yükseldi. Doların yükselişi ile altın fiyatları baskı altına girdi.

Uzmanlar FOMC toplantısından önce FED üyelerinden 75 baz faiz artırımına destek yönünde gelecek mesajların altın fiyatlarını tekrar 1700 dolar seviyesinin altına düşeceğini belirttiler.  Spot altın fiyatları bugün cuma gününe kıyasla yüzde 0,07 yükselişle 1713 dolar oldu.

DOLARDA SON DURUM

IKON Menkul tarafından dolar analizi yapıldı. Analize göre dolar paritesi değer kazanırken, diğer gelişmiş para birimleri değerini kaybetti. 

IKON Menkul uzmanlarına göre; '' Dolar 18.15 ve 18.0150 destek olarak izlenebilir. Yukarı yönlü işlemlerde ise 18.21 ve 18.33 direnç oluşturabilir.''

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,25 TL, satış fiyatı 18,26 TL seviyesinde işlem görüyor.
Dolar paritesi euro karşısında bugün büyük değer kazandı. 20 yıl aradan sonra euro dolar karşısında ilk defa bu kadar çok geriledi. Euro dolar paritesi şu dakikalarda  0,99 seviyesinde değerleniyor.

ELİNDE ALTIN OLANLAR HEMEN BAKIN

Elinde 1 gram bile altını olanları yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşanıyor. Uzmanlar altının ons fiyatındaki düşüşün devam edeceğini belirtirken ons altının tekrar 1700 dolar seviyelerinin altına kadar düşmesi bekleniyor. 

Gram altın şu dakikalarda 1020,35 TL seviyesinde işlem görürken ons altın fiyatı bugün 1714 dolardan güne başladı.

Kuyumculuğun başkentinde son dakika altın fiyatları ne kadar? Rakamlar tek tek açıklandı! Hemen bakın

Altın resmen tuzla buz oldu! Görenlerin aklı çıktı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Altın fiyatları 5 Eylül 2022

Altın cazibesini geri kazanıyor! Resmen kabus yaşattı! Herkes şimdi hemen altın fiyatlarına baksın

Dolar alev alev! Rekor geliyor! İlk görenler kazanacak