17 / 05 / 2024

Elinde altını olanlar için İslam Memiş’ten gram altın formülü: Benim elimde TL olsaydı…

Elinde altını olanlar için İslam Memiş’ten gram altın formülü: Benim elimde TL olsaydı…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Altın ve gümüş fiyatlarında durum ne olur?" başlıklı videosunda yeni açıklamalarda bulundu.



İslam Memiş, “Dolar TL 18.22 seviyesinde bulunmaktadır. Tekrar inecek mi takip ediyoruz. 18 üzerindeki atakların gelmesi olasılık dahilindedir. Eylül ayı itibarıyla dolar kurunda görünüm pozitif, yılın son çeyreğinde 20-21 lira olabilir. Arada kar satışları gelebilir. Euro TL 18.22. Dolar ve euro eşitlendi. İki para birimi aynı düzlemde. Euro dolardaki yukarı yönlü ataklar, istek sürüyor.

Altının ons fiyatı 1713 dolar. 1700 altına sarktı ama kalıcı değil. Baskılanma devam ediyor ve Fed etkisiyle ya da ABD enflasyonu ile 1700 altına sarkacak mı, yakından takip etmeye devam ediyoruz. Ons altının yeniden 1720 dolar seviyesini bekleyeceğiz. Gram altın TL'yi ekranlarda 998 lira gösteriyorlar. Bu hafta 1000 lira altına düşmedi. Serbest piyasalarda 1000 liranın altında gram altın olmadı. Ekranlara bakıp 1000'in altına sarktı diye gördüğüne inanan kişiler uyarıları dikkate almalılar. Bozduğu zaman 985'ten gram altınını kaptırmış oluyor. Ekranlarda 998 lira gösteriyorlar, 1014 ile 1017 lira bandında. 5 lira da kuyumcu fark koyar, size 1020'den aşağıya gram altın vermezler. Duyguları da sanal alemde, inandıkları da sanal alemde olduğu için bizim onlar ile işimiz yok. Biz bir aydır, ekranla serbest piyasa arasındaki makas aralığına dikkat etmeliyiz. Gram altını da doları da gümüşü de düşük gösteriyorlar. Gram altında 1000 ile 1040 aralığını takip ediyoruz. Eline TL geçen gram altın alabilir çünkü pozitif görünüm sürüyor. Dolar TL'deki güçlü duruş gram altının kurtarıcısı olacak. Benim elimde TL olsaydı gram altın almayı tercih ederdim, dolarımla altın gümüş almayı ihmal etmezdim. Altının ons fiyatı ucuz ve gram TL fiyatı da ucuz.

Elimde dolarım var, gümüş için uygun mu?  diye soranlar için verdiğim cevap, bence çok çok uygun bir zaman. Gram fiyatı ekranlarda 10.60 lira. Hayır, gram fiyatı 11 lira seviyesinde bulunuyor. 11.14 seviyesinde satıldığın da altını çizmek isterim. 11 altında bulursanız mutlaka alın. Oldukça ucuz bir emtia, bugüne kadar yatırım yapmadım diyen kişiler, ucuz olduğunu bilmeli. Bu tarafta zerre kuşkum yok” şeklinde konuştu.

Öğrencilere ödemeler başladı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! İşte detaylar!

Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Banka kartı olanlara ek ödeme! 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor!

Aile Bakanlığı ödemelere başladı! Ailelere 7.200 TL ödeme anında ödeniyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön