03 / 05 / 2024

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Bunu almanız daha isabetli...

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Bunu almanız daha isabetli...

Elinde parası olan yatırımcılar ''dolar mı alalım euro mu?'' sorusunu araştırıyor. Hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını merak edenler için, İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, 'Bunu almanız daha isabetli' diyerek o döviz kurunu işaret etti.



Döviz kurları İsrail-Filistin çatışmaları ile yükselişe geçti. Dolar 27,81 TL, euro ise 29,50 TL seviyelerinden işlem görürken, yatırımcılar ''dolar mı alalım euro mu?'' sorusunu araştırmaya başladı. Hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını merak eden yatırımcılar bu konuda uzmanların yorumlarını araştırmaya başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise elinde parası olanlara seslenerek o döviz kurunu işaret etti. 

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna İslam Memiş ten net yanıt! Bunu almanız daha isabetli...

DOLAR MI ALALIM, EURO MU?

İslam Memiş'ten euro ve dolar yorumu geldi. Elinde birikmişi olan yatırımcılara seslenerek  euro/TL kurunda toparlanmaların olduğunu hatırlatarak ''Sağlıklı yükselişler için ayın 15'inden sonrayı beklemeye devam ediyorum. Elimde TL var diye soranlara, hayır dolar alma, euro alman daha isabetli demiştim.

Bu hafta hep euro tarafını tavsiyesi ettik. Beklentim pozitif yönde devam ediyor. Bu baskılanma belki önümüzdeki hafta da devam eder. Yıl sonunda tepki alımı ile euro dolar paritesinde yükseliş yönlü beklentimi koruduğumu söyleyebilirim" diyerek yatırımcılara euroyu işaret etti. Doları bir yatırım aracı olarak görmeyen Memiş, bu konuda da yatırımcıları uyardı.

Öte yandan İslam Memiş, altın yatırımcılarını da uyararak altın fiyatlarında asıl yükselişlerin henüz başlamadığını sene sonuna kadar gram altının 1800 liraya kadar yükseleceğini söyledi. 

DOLAR VE EURODA SON DURUM?

Döviz kurları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında. Yatırımcılar güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dolar/TL kuru 13 Ekim Çarşamba alış fiyatı 17,78 lira, satış fiyatı ise 27,81 liradan işlem görüyor.

Saat 12:07 itibariyle euro/TL kuru ise 29,41 TL'den alınıp, 29,49 liradan satılıyor.

Euro dolar paritesi ise yüzde 0,05 yükselişle 1,0606 bandında hareket ediyor. 

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön