05 / 05 / 2024

Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi'nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

 Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi'nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

Elinde altını olanlar uyanık olun... Altının Efendisi İslam Memiş'ten kıyamet gibi açıklama geldi, son dakika açıklamasını duyan kafayı yedi... Hemen göz atın...



ELİNDE ALTINI OLANLAR DİKKAT

Gram altın fiyatı için ‘ekran’ uyarısını ısrarla devam eden İslam Memiş, “bazı arkadaşlar var ki yine ekranda görmüş oldukları televizyonda görmüş oldukları veya bilgisayarda görmüş oldukları o 980’li rakamlara inanıyorlar ya da inanmak istiyorlar ama neye inanır, neye inanmaz ama 980’li bir rakam olmadığını dile getirdi.

GRAM ALTIN KAÇTAN BOZDURULMALI? O SEVİYENİN ALTI HATALI OLUR

Gram altın fiyatı için bozdurulacak seviyeyle ilgili de açıklama yapan Altınını Efendisi İslam Memiş, 1000 lira seviyesinin altında gram altın bozduranın hata yapacağını dile getirerek, alım yapanların da 1005 lira seviyesinin altında gram altın alamayacağını söyledi.

 Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

İslam Memiş yaptığı açıklamada gram altın fiyatı için dolar TL kuruna değinerek, dolar TL kuru güçlü duruşunu devam ettirildikçe haliyle altının gram fiyatına gümüşün gram fiyatında pozitif yönde yansıyacağını dile getirdi. 

Gram altın TL fiyatı için bu hafta takip ettiği aralığı ve yükseliş için kritik rakamla ilgili de konuşan Altın Uzmanı İslam Memiş, gram altın TL fiyatında takip ettikleri bant aralığında herhangi bir değişiklik olmadığını ve 950-1550 aralığına sıkıştığını kaydetti. Bu bant aralığını takip etmeyi sürdürdüklerini dile getiren İslam Memiş, 1038 lira seviyesi yukarı yönlü kırıldıkça tamam yükselişler başladığını söyleyebileceğini belirtti.

İslam Memiş yaptığı açıklamada altın fiyatlarının son 6 aydır ciddi bir anlamda baskılandığını ve ons fiyatında yaşanan geri çekilmede yine alım fırsatı olarak böyle altın tepside yatırımcının önünde durmaya devam ettiğini kaydetti.

İslam Memiş yaptığı açıklamada 1000 lira seviyesinin altında gram altın bozduranın hata yapacağını çünkü böyle bir fiyat olmadığını dile getirerek, "Alım yapanlar da 1005 lira seviyesinin altında gram altın alamaz. Böyle bir rakam yok." dedi.


Geri Dön