02 / 10 / 2024

altınım var ne yapmalıyım

altınım var ne yapmalıyım

Elinde altını olanlar uyanık olun... Altının Efendisi İslam Memiş'ten kıyamet gibi açıklama geldi, son dakika açıklamasını duyan kafayı yedi... Hemen göz atın...

Arsa mı, altın mı? 

Pek çok yatırımcı hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu da “Arsa mı altın mı?” sorusuna yanıt verdi. 

Altın mı, gümüş mü? İslam Memiş 2024'ün kralını açıkladı! 

Altın fiyatlarındaki rekor yükseliş devam ederken gümüş de altını takip ediyor. Altın ve gümüş yatırımcıları ise bu sene en çok hangi yatırım aracının kazandıracağını merak ediyor. Altın mı, gümüş mü?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı?  Bu hafta hangisi kazandırdı?

Piyasalarda sert rüzgarların estiği şu günlerde yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı yoksa borsa mı? 

Altın mı alalım, gümüş mü? İslam Memiş'ten net yanıt! Altını gümüşe çevirme zamanı geldi!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, 'altın mı alalım, gümüş mü?'' sorusunu yanıtlayarak 2024 yılının şampiyon yatırım aracını açıkladı. 

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiğini araştırırken, KapHaberleri de resmi sosyal medya hesabı üzerinden dolar, altın, konut ve borsadan örnek vererek, 5 yılda hangisinin ne kadar kazandırdığını açıkladı.

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın

Ajda bilezik son zamanların en gözde yatırım araçları arasında geliyor. Yatırımcılar ise yatırım amaçlı ''Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı?'' sorusunu araştırıyor. İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş en çok kazandıracak altını açıkladı.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Kapalıçarşı altın fiyatları 14 Haziran 2024! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatı 2024 ne kadar? 

Milyonlarca yatırımcı, çeyrek altın, gram altın, tam altın ve yarım altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları 14 Haziran 2024...

Altın mı dolar mı? Yatırımcıların gözde sorusunun yanıtı ünlü kripto fenomeninden geldi!

Pek çok kişi altın mı yoksa dolar mı alması gerektiğini araştırırken, merak edilen sorunun cevabı ünlü kripto fenomeninden geldi. Peki altın mı dolar mı? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

altınım var ne yapmalıyım Haberi

altınım var ne yapmalıyım

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarında günlük kayıp  yüzde 1,5’a ulaştı. Böylece ONS altın fiyatı 22 Eylül 2022 tarihi sonrası en düşük seviyeye geriledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları için bu hafta takip edilmesi gereken seviyeyi açıkladı.

İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA ALTIN YORUMU

Milli Gazete'de yer alan habere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları tarafında satışlar hız kazandı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altında yaşanan bu gelişmeler fiyatın bir ayın en düşük seviyesine geriledi. 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın Uzmanı İslam Memiş bu hafta gram altın fiyatı için takip edilmesi gereken seviye noktasında yatırımcısını ve “altın alınır mı” diye...