16 / 05 / 2024

Elinde dolar olanlara Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Elinde dolar olanlara Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Selçuk Geçer, elinde dolar tutan yatırımcılara çok önemli uyarılarda bulunarak tarih paylaştı.



'DOLAR KURUNDAN SERT HAREKETLER GELECEK'

Dolara olan talebin artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" dedi.

KAÇINILMAZ SON

Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" yorumunda bulundu.

'SAKIN DOLAR SATMAYIN'

Dolar yükselişin devam edeceğini düşünen ünlü ekonomist Geçer, dolar sahiplerine seslenerek, zarar etmemeleri için 'Dolarınızı satmayın' dedi.

Elinde dolar olanlara Selçuk Geçer den tarihi uyarı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Ekim 2022 tarihinde saat 22.09'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.619 Türk Lirası, euro 18,16 Türk Lirası, altının gramı ise bin 14 Türk Lirası değerinde.

Nureddin Nebati asgari ücrete yapılacak zammı canlı yayında açıkladı!

Dolar kahini Selçuk Geçer dolarda 40 lira için tarih verdi! 'O zaman göreceğim ben sizi'

İslam Memiş gram altın için müjdeyi verdi, tarih paylaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön