Kent Haberleri

Elinde euro olanlar görmedim duymadım demeyin! Bakın 1 euro bugün bu kadar oldu

Bu hafta, piyasaların heyecanla beklediği FED faiz kararı dün açıklandı. Alınan 75 baz puan artış kararından sonra döviz kurlarında oldukça hareketli grafik görüldü. Peki 1 euro bugün ne kadar oldu? 3 Kasım 2022 euro/TL kuru. Euro/TL kurunun kaç lira olduğunu merak eden yatırımcılar ''euro bugün ne kadar, euro/TL bugün kaç TL oldu, euro yükseldi mi, düştü mü?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Euro/TL kurunun kaç lira olduğunu merak eden yatırımcılar ''euro bugün ne kadar, euro/TL bugün kaç TL oldu, euro yükseldi mi, düştü mü?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Euro/TL kuru bugün güne aşağı yönlü başladı. Bakın 1 euro bugün bu kadar oldu! Son dakika euro kuru 3 Kasım 2022..

1 EURO BUGÜN NE KADAR? 3 KASIM 2022 EURO/TL KURU ALIŞ SATIŞ FİYATI

Dün açıklanan Fed faiz kararı öncesi euro kuru  18,42 TL seviyesinden işlem görürken bugün euro güne düşüşle başladı. Euro alış fiyatı 18,30 TL, satış fiyatı 18,39 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi, haftanın dördüncü işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Euro dolar paritesi bugün 0,98 bandında işlem görüyor.

FED FAİZ KARARI AÇIKLANDI!

ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler doğrultusunda politika faizini bugün 75 baz puan daha artırdı. Böylece banka faizini yüzde 4 seviyesine yükseltmiş oldu. Fed açıklaması "güvercin", Fed Başkanı Powell'ın konuşması "şahin" olarak değerlendirildi ve piyasada sert dalgalanmalar meydana geldi.

AVRUPA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI

Avrupa Merkez Bankası kritik açıklamalarda bulundu. Banka, euronun kaderini değiştirecek adımlar atacağına dair sinyaller verdi. Avrupa Merkez Başkanı Başkanı Christine Lagarde,üst üste üçüncü faiz artırımınından sonra Avro Bölgesi'nde resesyon ihtimali yükselmiş olsa dahi enflasyonla mücadele için faiz oranlarını artırmaya devam edeceklerini açıkladı.

Fed faiz kararı öncesi euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? 2 Kasım 2022 euro kuru

Avrupa Merkez bankası açıkladı! Kenardaki eurolarımızı hemen bozduralım mı? Net yanıt geldi