Ekonomi

Elinde euro olanlar ne yapmalı: Bozdurmalı mı, bekletmeli mi? Son dakika euro gelişmesi

Euro dolar paritesi bugün 20 yılın ardından ilk kez 0,99 seviyesinin altına geriledi. Euro dolar karşısında değer kaybederken yatırımcılar euro bozduralım mı yoksa bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Enerji krizine giren AB tasarruf önlemleri gittikçe arttı

AB'ye yöelik ekonomik daralma beklentileri kuvvetlenmeye başladı. Enerji krizine giren AB tasarruf önlemleri gittikçe arttı. 

Bu gelişmelerden sonra euro dolar paritesi 20 yıldan sonra ilk kez 0,98 doalra kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta ise euro dolar paritesi 1 seviyesinin altına gerilemişti. 0,989 seviyesi 20 yılın üzerine ilk kez bugün meydana geldi. 

AB ve ABD merkez bankaları faiz artırarak enflasyonun önüne geçmeye çalışsa da kısa vadede bu süreçten olumlu bir sonuç alamadı.

Avrupa ülkelerinde enerji sıkıntısı nedeni ile tasarruf tedbirleri artırılmaya başlandı. Tüm bu gelişmelerin ardından euro dolar karşısında büyük kayıp verdi ve dolar gelişmiş para birimleri karşısında güç kazandı.

Euro kurunun bu şekilde değer kaybetmesinin ardından elinde euro bulunan yatırımcılar ''euroları bozduralım mı bekletelim mi?'' sorusunun yanıtımı merak dip araştırmaya başladı.

Peki euro ne olur?Euro yükselir mi, düşer mi? Euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru bugn kaç TL oldu? Euro kurunda son durum ne? İşte tüm merak edilenler...

EURO KURUNDA SON DURUM

Euro kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru bugün güne Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 17,97 TL, Satış fiyatı ise 18,09 TL seviyesinde başlarken, lu dakikalarda euro alış fiyatı  18,06 TL, satış fiyatı ise 18,08 TL seviyesinde işelm görüyor.

Peki euro kuru ne olur? Euro yükselir mi düşer mi?

EURO NE OLUR?

13 Eylül’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi paketini açıklamasıyla beraber enflasyon da konuşulacak bu konumanın ardından döviz kurlarının yönü belli olmuş olacak.

Piyasaların asıl gözü FED'in vereceği faiz kararında. FED faiz kararını açıklaması ile dolar, euro, altın ve emtia fiyatlarının yönünün belli olması bekleniyor.

Euro 20 yıl aradan sonra ilk kez bu rakamı görüyor! Aklınız gidecek! Elinde 1 euro bile olanlar acil bakın

Euro/dolar savaşı bitmiyor! Euroda deprem ne zaman başlayacak? Eurosu olan herkes bu habere…

Euro, dolar bugün ne kadar oldu? Dolar fiyatı ne kadar? 3 Eylül Cumartesi dolar, euro kaç TL?