29 / 04 / 2024

Elit Royal konutlarını akıllı ev olarak tasarladı!

Elit Royal konutlarını akıllı ev olarak tasarladı!

Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik ev sahiplerine konforlu ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla Elit Royal konutlarını 'akıllı ev' olarak tasarladıklarını belirtti.



Ankara'nın gözde bölgelerinden Beytepe İncek Bulvarı'nda inşa edilen Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, yerel seçim sürecinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen sektörün inşaat olduğunu söyledi. 

Çelik, "Ekonomide yaşanan bu dalgalanmalar inşaat sektörüne olan güveni azalttı. Konutlarımızın çoğunu sattığımız için yaşanan ekonomik olumsuzluklar bize yansımadı" dedi. 


17 katlı rezidans


Cem Çelik, Elit Royal Residence'da ev sahiplerine konforlu ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla konutları 'akıllı ev' olarak tasarladıklarını belirterek, bu kapsamda yeni projeleri için akıllı ev sistemlerinin çocuklar üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu görmek için akıllı ev tasarım yarışması başlattıklarını söyledi. 

'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışmasının birincisi ise İDV Özel Bilkent İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran oldu. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde, 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve 5 adet mağaza bulunuyor. Elit Royal Residence, konut sahiplerini tek tuşla taksi ve güvenlik hizmetine ulaştırıyor. Teslim tarihi Haziran 2014 olarak düşünülüyor. 


Elit Royal İletişim:

Telefon: +90 312 440 00 43 

Web Adresi: www.elit-yapi.com


Milliyet


Geri Dön