15 / 05 / 2024

elit royal akıllı ev projesi

elit royal akıllı ev projesi

Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik ev sahiplerine konforlu ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla Elit Royal konutlarını 'akıllı ev' olarak tasarladıklarını belirtti.

Mert Yıldızhan: Elit Royal kalitesini terası ile de bütünleştirecek!

Lüks ve konfor denildiğinde akıllara ilk gelen konut projelerinden biri olan Elit Royal Residence, yaz akşamlarının vazgeçilmezi açık alanları da marka bütünlüğü içine dahil etti.

Elit Royal konutlarını akıllı ev olarak tasarladı!

Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik ev sahiplerine konforlu ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla Elit Royal konutlarını 'akıllı ev' olarak tasarladıklarını belirtti.

'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışması sonuçları açıklandı!

Elit Royal Residence' in, düzenlediği “Dahiler Geleceği Elit Royal’de şekillendiriyor” yarışmasında ödüle değer çalışmalar belirlendi. 4’üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran “akıllı lens” tasarımıyla birinci oldu...

Dahiler Geleceği Elit Royal’de şekillendiriyor yarışmasını “akıllı lens” tasarımı kazandı!

Elit Royal Residence' in, düzenlediği “Dahiler Geleceği Elit Royal’de şekillendiriyor” yarışmasında ödüle değer çalışmalar belirlendi. 4’üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran “akıllı lens” tasarımıyla birinci oldu...

Elit Royal Residence’ın akıllı ev tasarım yarışması ödül töreni 24 Mayıs'ta!

Ankara’da lüks ve ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence’ı hayata geçiren Elit Yapı’nın çocuklar arasında düzenlediği “akıllı ev tasarım yarışması”nın ödül töreni 24 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşiyor...

Elit Yapı'nın düzenlediği "akıllı ev tasarım yarışması" sona erdi!

ANKARA' da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence 'ı hayata geçiren Elit Yapı'nın çocuklar arasında düzenlediği "akıllı ev tasarım yarışması" sona erdi...

Elit Yapı'nın akıllı ev tasarım yarışması sona erdi!

Ankara’ da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence’ ı hayata geçiren Elit Yapı’ nın çocuklar arasında düzenlediği “akıllı ev tasarım yarışması” sona erdi.

Elit Royal Residence, akıllı ev tasarım yarışması düzenliyor!

Beytepe'de inşa edilen Elit Royal Residence, "geleceğin mucitlerini" arıyor. İlköğretim 3 ve 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenecek "akıllı ev tasarım yarışması"nda birinci olan tasarım gerçeğe dönüştürülecek...

Elit Royal Residence Akıllı Ev Tasarım Yarışması düzenliyor!

Akıllı Ev Tasarım Yarışması'nda birinci olan tasarım gerçeğe dönüştürülecek. Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, 2-20 Nisan'da düzenlenecek yarışmada ilk 3'e giren öğrenciler tablet bilgisayarla ödüllendirileceğini bildirdi.

Ankara Elit Royal Residence geleceğin mucitlerini arıyor!

Akıllı evler" geleceğin mucitlerine emanet Elit Royal Residence, "geleceğin mucitlerini" arıyor. İlköğretim 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "akıllı ev tasarım yarışması"nda birinci olan tasarım ise gerçeğe dönüştürülecek.

Elit Royal Residence geleceğin mucitlerini arıyor!

İlköğretim 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri arasında düzenlenecek “ akıllı ev tasarım yarışması”nda birinci olan tasarım ise gerçeğe dönüştürülecek. Elit Royal Residence geleceğin mucitlerini arıyor.

Akıllı evler için pazar oluşturmak gerekiyor!

Yardımcı robotları ve otomatik ev aletleriyle geleceğin evi, uzun zamandır bilim kurgunun temel bir konusu. Teknoloji dünyası bunu gerçeğe dönüştürmeye kararlı. Fakat Akıllı evler için pazar oluşturmak gerekiyor...

Akıllı Kilit Sistemi EMITT'te tanıtıldı!

Hemenkiralik.com, esnek süreli ev kiralama sektöründe "Akıllı Kilit Sistemi" ile devrim yaratacak bir teknolojik yeniliği bu yıl on sekizincisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıttı.

elit royal akıllı ev projesi Haberi

elit royal akıllı ev projesi

Ankara'nın gözde bölgelerinden Beytepe İncek Bulvarı'nda inşa edilen Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, yerel seçim sürecinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen sektörün inşaat olduğunu söyledi. 

Çelik, "Ekonomide yaşanan bu dalgalanmalar inşaat sektörüne olan güveni azalttı. Konutlarımızın çoğunu sattığımız için yaşanan ekonomik olumsuzluklar bize yansımadı" dedi. 


17 katlı rezidans


Cem Çelik, Elit Royal Residence'da ev sahiplerine konforlu ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla konutları 'akıllı ev' olarak tasarladıklarını belirterek, bu kapsamda yeni projeleri için akıllı ev sistemlerinin çocuklar üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu görmek için akıllı ev tasarım yarışması başlattıklarını söyledi. 

'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışmasının birincisi ise İDV Özel Bilkent İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran oldu. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde, 4+1,...