18 / 05 / 2024

Elite City'nin ısı sistemi yüzde 40 tasarruf sağlıyor! 171 bin TL'ye!

Elite City'nin ısı sistemi yüzde 40 tasarruf sağlıyor! 171 bin TL'ye!

Halkalı / Atakent’e yeni bir yüz getirerek çıtayı yükselten Elite City, Emlak GYO projelerinde bir ilki başararak standartları bir kademe daha üste taşıdı



Minimalist, modern ve şık mimarisi, açık ve kapalı sosyal tesisleri, alışveriş birimleri, çocuk merkezi, peyzaj mimarisi ve 24 saat güvenliği ile yaşamı yeniden yorumlayan Elite City, ısınma konusuna da farklı bir açıdan yaklaşıyor. Projenin ısıtma sistemleri için DAF Energy ile anlaşan Elite City, ısı istasyonu sayesinde yüzde 40’a varan tasarruf sağlıyor. Sistem sayesinde şebeke suyu kendiliğinden ısınarak dairelere ulaştığı için kat sahipleri sıcak su için ayrıca bir ödeme yapmıyorlar.

Şua İnşaat ve Emlak GYO hasılat paylaşımı projesi olan, Atakent’in yeni yüzü Elite City, Emlak GYO projelerinde daha önce yapılmamışı yaparak, dairelerin ısı ve sıcak su sistemini sağlaması için DAF Energy ile anlaştı. Projede kullanılacak DAF Energy ısı istasyonu ile daire sahipleri yakıt giderlerinden yüzde 40’a varan bir oranda tasarruf edebilecekler.

Elite City sakinleri, ısı istasyonu ile dairelerinin sıcaklığını kontrol edebilecekler, evde kimsenin olmadığı saatlerde ısıyı düşürme imkanına sahip olacaklar. Böylelikle dairelerin fazla ısınması, pencereleri açıp enerji kaybına sebep olmak gibi ev sahiplerinin bütçelerine zarar veren nedenler ortadan kalkacak. Tüketim değerlerine göre gider paylaşamı yapılacağı için adil bir gider dağılımı olacak. Ayrıca, sistemde sıcak su üretiminde ekstra bir enerji harcanmadığı için maliyeti de olmuyor.

DAF Energy Sistemi ile Daireler Yüzde 20 Değer Kazanıyor
İnşaat sektöründe uzun yıllar boyunca kombi ile ısınan daireler tercih edilirken, yeni ısı gider paylaşım sistemi ile birlikte daireler de minimum yüzde 20 değer kazanıyor. Böylelikle ısı gider paylaşım sistemine sahip daireler, kombili dairelerin tahtını ellerinden almış oluyor.

Evlerini Kiraya Vermek İsteyenler İçin de Ekonomik
Elite City’de kullanılan ısı istasyonu, dairelerini kiraya vermek isteyenler için de büyük bir ekonomik fayda sağlıyor. Yaygın olarak kullanılan sistemler de ev sahipleri de boş kalan daireleri için, daire kiralanana kadar diğer dairelerle eşit miktarda para öderken, Elite City’de bu sorun ortadan kalkıyor. Dairelerinin ısısını en düşük seviyeye getiren ev sahipleri, dairelerine kiracı bulana kadar oldukça düşük bir yakıt faturası ödeme şansına sahip oluyorlar.

Ayrıca, konvansiyonel sistemle yapılan Elite City’de tamamen porselenle kaplı dış cepheler binalara her daim yeni ve temiz bir görüntü oluşturmasının yanı sıra, ısı izolasyonu sağlıyor.

Halkalı Atakent’te Şua İnşaat,  TOKİ  ve Emlak GYO ortaklığı ile inşa edilen Elite City’de 1+1’ler 171 bin TL ile 242 bin TL ve 2+1’ler 253 bin TL ile 316 bin TL arasında farklılık gösteren fiyatlarla satılıyor. Elite City projesinde başlatılan kampanyayla ilk peşinat olarak 6 bin TL ödeniyor. Konut bedelinin yüzde 10’u Nisan’da ödeniyor. Kalan miktar 120 ay yüzde 0.79 faizle kredilendiriliyor.

0212 472 72 55
www.suainsaat.com.tr



Konuyla ilgili basında yer alan diğer haber

Elite City'de ısıtmada yüzde 40 tasarruf

Halkalı / Atakent'in yeni projelerinden Elite City'nin yatırımcısı Şua İnşaat, Emlak GYO projelerinde bir ilke imza atarak, dairelerin ısı ve sıcak su sistemini sağlaması için DAF Energy ile anlaştı. Projede kullanılacak DAF Energy ısı istasyonu ile daire sahipleri yakıt giderlerinden yüzde 40'a varan bir oranda tasarruf sağlayacak. Elite City sakinleri, ısı istasyonu ile dairelerinin sıcaklığını kontrol edebilecekler, evde kimsenin olmadığı saatlerde ısıyı düşürme imkanına sahip olacaklar. Böylelikle dairelerin fazla ısınması, pencereleri açıp enerji kaybına sebep olmak gibi ev sahiplerinin bütçelerine zarar veren nedenler ortadan kalkacak. Ayrıca, sistemde sıcak su üretiminde ekstra bir enerji harcanmadığı için maliyeti de olmayacağı belirtildi.

Sabah Emlak


Geri Dön