01 / 05 / 2024

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

Son dönemlerde dünya gündemini en fazla meşgul eden isim olan Elon Musk, yaptığı ifşalara bir yenisini ekledi. Dünyanın en zengin iş insanlarından ve SapecX, Twitter ve Tesla’nın sahibi olan Musk, bu kez de dev ilaç üreticisi Pfizer’i hedefe aldı ve bakın gündemi sarsacak hangi iddialarda bulundu…



Dünyanın en çok konuşulan iş insanlarından ABD’li SpaceX, Tesla ve Twitter'ın sahibi Elon Musk, bu kez de Covid-19 aşısı üreticisi Pfizer'ın yönetim kurulu üyesi Dr. Scott Gottlieb'in mRNA aşıları aleyhindeki paylaşımlar konusunda Twitter yöneticilerine yaptığı baskıyı ifşa etti.

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

"Twitter Dosyaları" ismiyle ifşalarını sürdüren Musk, söz konusu ifşaatın 12'incisini, Covid-19 aşılarıyla ilgili eleştirel görüşler paylaşan gazeteci Alex Berenson aracılığıyla yaptı ve bu gazetecinin twitini, "Bazı komplo teorileri aslında doğrudur." diyerek paylaştı.

BAĞIŞIKLIK VE AŞI İDDİASI!

Musk, Berenson, Gottlieb tarafından Twitter yöneticisi Todd O'Boyle'a, Trump yönetimi yetkilisi Doktor Brett Giroir'in Twitter'daki, "Artık Covid-19 doğal bağışıklığının aşı bağışıklığından üstün olduğu açık. Eğer bir insan daha önce enfeksiyon geçirmişse artık aşı kanıtı için bilimsel bir gerekçe yoktur." ifadelerinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Ağustos 2021 tarihli e-postanın ekran görüntüsünü paylaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön