21 / 05 / 2024

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

Son dönemlerde dünya gündemini en fazla meşgul eden isim olan Elon Musk, yaptığı ifşalara bir yenisini ekledi. Dünyanın en zengin iş insanlarından ve SapecX, Twitter ve Tesla’nın sahibi olan Musk, bu kez de dev ilaç üreticisi Pfizer’i hedefe aldı ve bakın gündemi sarsacak hangi iddialarda bulundu…



Musk’ın paylaştığı ekran görüntüsünde, Gottlieb'in O'Boyle'a "Bu, yıpratıcı türden bir şey. İsrail’de yapılan emsal değerlendirmesinden geçmemiş tek bir retrospektif çalışmadan kapsamlı bir sonuç çıkarıyor. Fakat bu tweet viral olacak ve haber içeriklerini yönlendirecek." diye yazdığı, devamında ise Twitter'ın, Giroir'in twitini "yanıltıcı" diye etiketleyerek bir uyarı notuyla beğenme ve paylaşıma kapattığı görüldü.

Araştırmacı ünlü gazeteci Alex Berenson’un ifşaatları Musk'ın paylaşımından sonra 9 saat içinde 16,7 milyon görüntülenmeye ulaşırken, Berenson, "Twitter, dünyada gazetecilik için en önemli platformdur. O nedenle hükümetler ve şirketler onu sansürlemek için bu kadar gözünü karartmış durumda." diye yazdı.

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

TWITTER DOSYALARI GÜNDEMİ SARSIYOR!

Musk, satın aldıktan sonra bir süredir, Twitter'in eski yönetiminin kurum içi yazışmalarını bir grup gazeteciyle paylaşarak ifşa ediyor.

Musk ve bağımsız gazetecilerin "Twitter Dosyaları" olarak adlandırılan bu tweet dizileri, Twitter'ın eski yönetiminin, siyasi görüşleri nedeniyle içeriklere taraflı olarak müdahale ettiğini ortaya çıkardı.

Şimdiye dek yapılan ifşaatta, ABD Başkanı Joe Biden’ın ekibinin talebi üzerine seçim sürecinde ortaya çıkan Biden’ın oğlu Hunter Biden’a ait sızıntıların sansürlenmesi, Trump’ın hesabının askıya alınmasının yanı sıra Twitter’ın önceki yönetiminin ABD ordusunun Orta Doğu’daki manipülasyonlarına alet olduğu ve ABD makamlarının 250 bin Twitter hesabının kapatılmasını istediği ortaya çıkmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön