27 / 04 / 2024

Elon Musk'ı geride bırakıp dünyanın en zengini olan Avrupalı "Terminatör" kim? İşte dudak uçuklatan o servet

Elon Musk'ı geride bırakıp dünyanın en zengini olan Avrupalı

Twitter'ı satın aldıktan sonra hisse senetlerinin değerinin düşmesiyle serveti eriyen Elon Musk 'ı geride bırakarak dünyanın en zengin ismi olan Bernard Arnault, 38 yılda dev bir servetin sahibi oldu. Arnault'un serveti pek çok ülkenin GSYH'sinden daha fazla...



Fransız iş insanı Bernard Arnault, Elon Musk’ı geride bırakarak dünyanın en zengini oldu. Dünya Bankası’nın 2021 yılı verilerine göre gayrisafi yurt içi hasıla sıralamasında 190 milyar dolar ile Kazakistan 55'inci, 182 milyar dolar ile Macaristan 56'ıncı sırada. Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault ise Forbes Dergisi'nin hesaplamalarına göre, 188 milyar dolarlık bir servetle pek çok ülkenin GSMH'dan daha büyük bir paraya sahip.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön