27 / 04 / 2024

Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault'tan altın değerinde 7 tavsiye!

Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault'tan altın değerinde 7 tavsiye!

170 milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengini olan Bernard Arnault, altından bile kıymetli 7 tavsiye verdi. İşte dünyanın en zengini Bernard Arnault'tan tavsiyeler...



Bernard Arnault dünyanın en zengin adamıdır. Forbes ve Bloomberg'e göre Arnaud, 170 milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengin insanı. Arnault, Louis Vuitton, Christian Dior ve 75 markanın sahibidir.

Varlıklı bir ailede dünyaya gelen Bernard Arnault, yüksek sınıf bir eğitim aldı. Piyano, binicilik ve tenis eğitimi aldı.

Kariyerine 1971 yılında babasının şirketlerinden biri olan Ferret-Savinel'de başlamış ve 1978-1984 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Bernard Arnault, Fransız holding LVMH'nin CEO'sudur. Dünyanın en büyük lüks eşya şirketi olan LVMH'nin Başkanı ve CEO'sudur.

Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault tan altın değerinde 7 tavsiye!

Nisan 2018'de,  Zara'dan Amancio Ortega'yı geçerek moda dünyasının en zengin insanı oldu. Arnaud, Aralık 2019'da Jeff Bezos'u geçerek dünyanın en zengin insanı oldu. Ocak 2020'de bir kez daha dünyanın en zengin insanı oldu. Şimdi ise Elon Musk'ı tahtından etti ve yeniden en zengin kişi oldu.

Forbes'a göre Bernard Arnault'nun net serveti 188 milyar dolar. Bloomberg'e göre 172,9 milyar dolar. Bu durumda Arnaud, 168,5 milyar dolarlık net serveti olan Elon Musk'tan daha iyi performans gösterdi.

Bernard Arnault aynı zamanda önde gelen markalar arasında yer alan; Dom Pérignon, Hennessy, Kenzo, Emilio Pucci, Parfums Christian Dior, Acqua di Parma, Sephora, TAG Heuer, Zenith, Hublot, Bulgari, Dior, Fenty, De Beers, Fred, Chaumet,Loewe, Celine, , Givenchy, Berluti, Fendi'nin sahibi.

İşte dünyanın en zengini Bernard Arnault'tan tavsiyeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön