01 / 05 / 2024

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.



Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin’in (DOGE) kendisi için özel bir coin olduğunu belirtirken, yatırımcılara tüm varlıklarını Dogecoin’e yatırmamaları konusunda uyarı yaptı.

Dogecoin’in cazibesinin karakteristik mizahından ve köpek logosundan geldiğinin altını çizen Musk, bu coin’in dijital para birimleri arasında kişisel favorisi olduğunu tekrarladı.

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin e yatırmayın!

Kendini “Dogefather” ilan eden Musk, 2021 yılının başlarında keskin bir yükselişe tanık olan kripto para biriminin değerinin yükselmesinde etkin bir bir rol oynadı.

Bunun başlıca sebebi de söz konusu coni’i onaylayan tweetleri oldu. Mizah ve köpeklerle olan ilişkisinin, bu tür yatırımlarla ilişkili dalgalanma ve risklere karşın coin’i kendisine özellikle sevdirdiğini ifade etti.

İşte konuya ilişkin diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön