29 / 04 / 2024

Elon Musk'tan yeni hamle; Dikkat! Twitter...

Elon Musk'tan yeni hamle; Dikkat! Twitter...

Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan yeni bir hamle daha geldi; ücretli kullanıcılar için tweet karakter sayısını 25.000'e yükseltildi. Ücretli Twitter kullanıcıları dilerlerse tek bir tweet'te 25 bin karakter paylaşabilecek. İşte detaylar...




Elon Musk'ın Twitter'ın başına geçmesiyle birlikte, platformda tek bir tweet ile paylaşılabilecek içerik miktarının sınırları sürekli olarak genişliyor. Şirket, son olarak abonelere 25.000 karaktere kadar içerik paylaşma imkanı tanıyan bir hamle yaptı.

Bu değişiklik, Twitter tarafından bugün Twitter Blue sayfasında duyuruldu ve karakter sınırı belirlendi. Twitter mühendisi Prachi Poddar geçtiğimiz hafta attığı uzun bir tweet ile bu değişikliği duyurmuştu.

Bu yılın Şubat ayında Twitter, tweet karakter sınırını 4.000'e çıkarmıştı. Nisan ayında ise bu sınır 10.000 karaktere yükseltildi. Aynı dönemde, Twitter metin biçimlendirme özelliklerini kullanıma sunarak kalın ve italik yazı gibi özellikleri kullanıcıların hizmetine sundu. Nisan ayında belirlenen 10.000 karakterlik sınırın üzerine eklenen 15.000 karakter, toplamda 25.000 karaktere kadar içerik paylaşma imkanı tanıyor.


Geri Dön