06 / 05 / 2024

Elon Musk'tan önemli Dogecoin açıklaması!

Elon Musk'tan önemli Dogecoin açıklaması!

Son zamanlarda kripto paralara yönelik açıklamalarla dikkat çeken Elon Musk, Dogecoin'e yönelik yeni bir açıklama yaptı.



Kripto Para piyasasında Dogefather olarak bilinen milyarder iş insanı Elon Musk YouTuber Matt Wallace'ın tweetine cevap verdi ve Dogecoin severleri heyecanlandırdı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bir süredir Dogecoin'e yönelik kritik açıklama yapmayan Elon Musk'ın serveti Dogecoin olarak hesaplandı. Ünlü Youtuber Matt Wallace'ın hesabına göre Musk'ın serveti 861 milyar Dogecoin ediyor.

Elon Musk tan önemli Dogecoin açıklaması!

Tweet olarak bu rakamı açıklayan Wallace'e Musk tarafından cevap gecikmedi. Musk servetinin Dogecoin olan karşılığı için "Umarım yaşamı Mars'a uzatmak için yeterlidir" yorumunu yaptı.

MUSK'IN SERVETİ 209 MİLYAR DOLAR

Musk'ın serveti olan 209 milyar Dolar Dogecoin'e çevrildiğinde 861 milyar Dogecoin'e denk düşüyor.

Elon Musk'ın tweetiyle 2 altcoin şahlandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön