12 / 10 / 2024

Elysium Next Star ve Plaza satışa çıkıyor!

Elysium Next Star ve Plaza satışa çıkıyor!

şžehir merkezlerinde çağdaş yaşam alanları sunmak üzerine yapılanan Ofton inşaat, 'Elysium' markasıyla geliştirdiği projelerine yenilerini ekliyor...




Halen, Elysium 'Fantastic Bomonti, Rixos Elysium 'Suites' ve Elysium 'Plaza' Taksim'in satışlarına devam eden şirket, Elysium 'Next Star' markasıyla yeni bir projeye hazırlanıyor. Kasımpaşa'da Perpa'yı geçince ana arter üzerinde yer alan projenin üst katında ofisler alk katında ise mağaza ve dükkanlar yer alacak. Proje 7 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı ismail Hakkı Altun, tüm projelerde binaları geliştirirken en başta da dayanıklılığı ön planda tuttuklarını ancak estetik anlayıştan ödün vermediklerini kaydediyor. Altun, tüm proje]erinde çağdaş bir yaşam alanı sunmayı hedeflediklerini söylüyor.

KENTSEL DÖNÜşžÜME ODAKLI
Ofton Inşaat'ın kentsel dönüşüme odaklı bir şirket duğunu dile getiren Ofton inşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf şžimşek ise 'Özellikle, kentsel dönüşü uygunluk gösteren projeler konusunda uzmanlaşan İstanbul'un kalbi Taksim'de ve civarında tamamlanan ve inşaatı halen devam eden projelerimiz bunun en iyi örnekleri. Bu kapsamda ilk projemizi, şžişli Bomonti'de gerçekleştirdik. Bomonti'deki Elysium 'Fantastic', Elysium 'Residence', Kurtuluş'taki Elysium 'Cool' ile Dolapdere ve Taksim bölgesinde devam eden projelerimiz kentsel dönüşüme hizmet ediyor' diyor.

YÜZDE 50 PRİM

şžimşek, projelerinin bugüne ka dar önemli bir yatırım aracı olduğuna da değinerek 'Örneğin. Elysium 'Residence' şžişli projemizde yatırımları yüzde 300 oranında geri dönen müşterilerimiz oldu. Yeni projeler olmasına rağmen Elysium 'Fantastic' Bomonti yüzde 30, Elysium 'Cool'da ise yüzde 70 - 80 dolayında prim yapanlar oldu. Genelde ise ofton'un projelerine yatırım yapanların yüzde 50 prim yaptığını söyleyebiliriz' diye konuşuyor.

İSTER YAşžA İSTER KİRAYA VER

'Rixos Elysium 'Suites' Taksim, Rixos Hotel Group'un İstanbul'daki ilk yatırımı, Ofton'un şehir otelciliğine ve turizme katkısını da yansıtan proje akıllı bina konseptiyle tasarlandı. 21 kattan oluşan yapı, 80 ile 180 metrekare arasında değişe 140 adet 1+1 dubleks loft tipi süitten oluşüyor. Proje bünyesinde; güvenlik, oda servisi, resepsiyon, danışma, otopark ve vale hizmetleri gibi 5 yıldızlı standart hizmetlerden yararlanılabiliyor. SPA ve fitness merkezi, Lübnan ve dünya mutfağının lezzetlerini sunan Ala Carte Restoran, Lounge Bar ve La Patti-serie de projenin diğer olanakları arasında geliyor.

GÜVEN İNşžA EDİYORUZ

ELYSIUM'UN artık oturmuş bir alıcı grubunun oluştuğuna dikkat çeken Altun, 'Bu nedenle eski daire sahiplerimizin yeni projelerimize ilgisi oldukça iyi. Yeni proje başlangıçlarında kendilerine sunulan özel imkanlardan yararlanıyorlar. Genelde her lansman öncesinde, projenin minimum yüzde 30'luk bölümünü eski müşterilerimize satıyoruz' diyor. şžimşek, 'Biz binadan önce güven İnşa etmeye gayret ediyoruz. Karşılıklı güven tesis edebilmek, yanıltıcı olmamak çok önemli. Projeleri zamanında bitiriyorsunuz, doğru konut yapıyorsunuz, söz verdiklerinizi yapıyorsunuz' diye konuşuyor.

BOMONTİ'DE FANTASTİK PROJE

OFTON'UN Bomonti'de inşa ettiği Elysium 'Fantastic' Bomonti projesi, 40 bin metrekare inşaat alanında, akıllı ev teknolojisi ile inşa edilmiş 346 rezidanstan oluşuyor. Projede 57 - 92 m2 büyüklüğünde 1 +1, stüdyo 191 - 314 m2 büyüklüğünde 3+1,4+1 dubleks ve teraslı penthouse daire seçenekleri yer alıyor.

15'inci kattan 6'ncı kata kadar; basamaklı olarak devarrÜ® eden bir mimari yapıya sahip projenin en yüksek noktası ise 52 metre. Ayrıca 800 metrekarelik restoran, 1000 metrekarelik sosyal tesis ve 9000 metrekarelik otopark alanı ve 9 işyeri de projede yer alıyor. Proje metroya ve çevre yollarına yakın konumda bulunuyor.

91 LÜKS REZİDANS DAİRESİ YER ALIYOR

ELYSİUM 'Residence' Taksim ise hareketli kent yaşamını tercih edenlere alternatif sunuyor. Mimari açıdan da her boyuttaki aileye uygun olarak tasarlanan projede stüdyo, bahçeli ve teraslı dubleks seçenekleri bulunuyor. 91 daireden oluşan projede daireler, stüdyo, bahçeli ve teraslı dubleksler olmak üzere 54 ile 193 metrekare aralığında seçeneklerden oluşuyor.

Sabah Emlak


Geri Dön