28 / 04 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte fiyat!

Emaar Toskana Orizzonte fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Emaar Toskana Orizzonte fiyat listesi kapsamında konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta olan proje Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak tanıtılıyor.



Toskana Orizzonte Evleri Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile yükseliyor. Projede teslimlerin ilk etapta 30 Eylül 2015, ikinci etapta ise 30 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Emaar  Toskana Orizzonte  fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre mesafede bulunuyor.


Toskana Orizzonte Villaları İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa ediliyor. Konutları 3 ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, squash ve padel kortları, yürüyüş ve jogging parkurları SPA ve güzellik merkezi, basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, açık tenis gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Emaar Toskana Orizzonte fiyat!

Satış süreci devam eden Toskana Orizzonte fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. Toplam 187 adet villa ve 16 adet mağazanın yer aldığı proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Toskana Orizzonte satış ofisi 

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön