14 / 05 / 2024

Emekli bayram ikramiyesinde kritik 3 gün! Hesaplarınızı önceden kontrol edin

Emekli bayram ikramiyesinde kritik 3 gün! Hesaplarınızı önceden kontrol edin

Emekli bayram ikramiyelerinde zam beklentisi sonrası bayram gelmeden önemli gelişmeler yaşandı. Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar alacağı açıklanırken ödemelerle ilgili takvim de kesinleşti. Harcama yapmadan önce hesaplarınızı kontrol etmenizde fayda var.



"BU EKONOMİK PROGRAMIN BAŞARILI OLMASI LAZIM""

Bayram ikramiyelerinde enflasyona veya asgari ücrete ayarlı bir düzenlemenin Meclis'in gündeminde olmadığını belirten Bilgin, şu bilgileri verdi:

"Biz enflasyonla mücadeleyi esas alan bir ekonomik programı şu anda uyguluyoruz. Bu ekonomik programın başarılı olması lazım. Bunu bozacak herhangi bir girişimde bulunmamak lazım. Enflasyonu, ağustostan sonra yatay bir çizgiye, ondan sonra da aşağıya yönlendirebilirsek, bu Türkiye'nin yeni ekonomik programının başarısı, büyüme ve ihracat hedeflerine ulaşması, ihracata dayalı büyümenin neticelerini alması açısından fevkalade önemli. Dolayısıyla eşel mobil gibi laflar edenler de var. Bunlar hiper enflasyona gidişi tetikleyecek, Türkiye'yi enflasyon sarmalına düşürecek olaylara yol açar."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön