22 / 07 / 2024

Emekli maaşı alanlara 3 gün içinde 8 bin TL ödeme! Başvuran kapıyor! İşte detaylar!

Emekli maaşı alanlara 3 gün içinde 8 bin TL ödeme! Başvuran kapıyor! İşte detaylar!

Emekli maaşı alanlara duyuru yapıldı. Emekli maaşı alan vatandaşlara TEB promosyon duyurusunu açıkladı. İşte detaylar!




TEB, emekli maaşı alanlar için TEB’e davet eden müşterilere her yakını için 250 TL toplam 500 TL’ye varan promosyon verileceğini belirtti.

ÖDEMELER YAPILIYOR!

TEB tarafından yapılan duyuruda “Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını TEB’e ilk kez taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül alabiliyor” dedi.

Kampanya 01.09.2022 tarihinden itibaren yeni olan emeklilerin maaşlarını kapsadığı belirtilen duyurunun devamında emeklilerin kampanya dönemi içind 36 aylık emekli taahhütnamesi vermesi durumunda ve bankadan en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerektiği duyuruldu bu faturalardan birinin de elektrik faturası olması gerektiği vurgulandı.

NE KADAR ÖDEME YAPILIYOR?

0-1.499 TL 500 TL 5.000 TL 5.500 TL ödeme yapılıyor.

1.500-2.499 TL 625 TL 6.125 TL 6.750 TL ödeme yapılıyor.

2.500 TL ve üzeri 750 TL 7.250 TL 8.000 TL ödeme yapılıyor.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olup verilen ürün veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı sayısının 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 3 yıl sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.

TEB Emekli dünyasından yararlanmak ve 8.000 TL’ye varan toplam promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubesinden emekli maaş taahhütnamesini ve kampanya ek taahhütnamesini online olarak onaylayabilirsiniz. Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını Bankamıza taşımaları gerekir.

Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön