29 / 04 / 2024

Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Emekli promosyonu hala gündemde yer alan konulardan biridir. Emekli promosyonunu almayan milyonlarca emekli, “Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?” şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!



EMEKLİ PROMOSYON 2022 NE ZAMAN BİTİYOR?

Bankalardan bazıları emekli maaşı taşıyan kişilere 8 bin TL üzeri ödemeler içeren kampanyalar hazırlarken ek ödemeler ile birlikte toplam ödemeler 10 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Birçok bankanın, emekli promosyon kampanyalarının 31 Eylül 2022 tarihinde sona ereceği duyurulmasına rağmen daha sonra yeni bir kararla, emekli promosyon kampanyalarını güncelleyerek Ekim ayının sonuna kadar uzatma kararı aldı.

Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

İşte emekli promosyonuna dair sorulan diğer sorular ve yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön