06 / 05 / 2024

Emekli maaşlarını yükseltecek şok teklif. Emekli maaşları arasındaki makas daralıyor mu?

Emekli maaşlarını yükseltecek şok teklif. Emekli maaşları arasındaki makas daralıyor mu?

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli maaşları arasındaki farkı azaltacak bir intibak düzenlenmesi gerektiğini söylerken, alım gücünün azaldığını vurguladı.



“İNTİBAK DÜZENLENMESİNİ BEKLİYORUZ”

Başkan Kazım Ergün, 2000 yılından itibaren emekli olanların maaşlarını yükseltecek intibak düzenlemesiyle ilgili bir müjde beklediklerini açıklayarak, şu şekilde konuştu:

"2000 yılı öncesi emeklileri için yapılan intibak düzenlemesinin, 2000 yılı sonrası emekli olanlar için yapılmasının zamanı gelmiştir. En düşük emekli aylığının asgari yaşam standardına kavuşturulmasını sağlayacak, eski ile yeni arasındaki adaletsizliği giderecek, taban aylıklarla tavan aylıklar arasında giderek açılan makası daraltacak bir intibak düzenlemesi en büyük beklentimizdir.

Milyonlarca emeklimiz bu umut içerisindedir ve gelecek müjdeli haberi beklemektedir. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ve Sayın Bakan'ımızın bu kronikleşmiş sorunu da çözerek, emeklilerimizin hayır dualarını alacağı günü ümitle bekliyoruz."

Emekli maaşlarını yükseltecek şok teklif. Emekli maaşları arasındaki makas daralıyor mu?

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 11.58’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,43 Türk Lirası, euro 17,64 Türk Lirası, altının gramı ise 961 Türk Lirası değerinde.

MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

Milyonlarca KYK borçlusu bugünü bekliyor. Kabine Toplantısı’ndan KYK borçları ile ilgili ne kadar çıkacak?

Pazarın en gözdeleri limon ve patatese devasa zam. Sofrada bu besinleri bulmak artık zor olacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön