22 / 07 / 2024

Emekli olan herkesi ilgilendiriyor: Promosyon alamayabilirler!

Emekli olan herkesi ilgilendiriyor: Promosyon alamayabilirler!

Son dönemde bir çok banka emekli maaşlarını taşıyan vatandaşlara 8 bin liraya varan promosyon bedelleri ödüyor. Fakat bu parayı almak için bazı şartlar var. Bu şartları sağlamayanlar ise 8 bin liralık promosyonu alamıyor. Peki emekliler böyle bir durumla karşılaşırsa ne yapmalı?




Emekli maaşlarına gelen zammın ardından bankalar da harekete geçirdi. Kendi işletmelerine emekli müşterileri çekmek isteyen bankalar, promosyon miktarlarında diğer bankalarla rekabete girerek artışa gitti ve  ödemeleri 8 bin liraya kadar çıkardı. Hal böyle olunca emekliler yüksek promosyon ödemesi maaşlarını özel bankalara taşımaya başladı.

Fakat bazı özel bankaların 'özel' şartları var. Bu şartları sağlamayan vatandaşlar ise 8 bin liralık promosyondan yararlanamıyor. Peki böyle bir durumla karşılaşan emekliler nasıl bir yol izlemeli?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön