18 / 05 / 2024

Emekli olmadığım için promosyon alamıyorum diye üzülmeyin! İş Bankası açıklama yaptı

Emekli olmadığım için promosyon alamıyorum diye üzülmeyin! İş Bankası açıklama yaptı

Emeklilere yönelik promosyon veriliyor elbet ancak emekli olmayanlara promosyon verilmiyordu. İş Bankası, emekli yakınını getirenlere ödenecek miktar hakkında açıklamada bulundu.



İş Bankası’ndan emekli maaşı alan emekli vatandaşlara duyuru yapıldı ve bu duyuruda emeklilere verilen fırsatın ayrıntıları aktarıldı. Bu noktada emekli maaşını İş Bankasından alıp da emekli yakınına referans olan müşterilere 500 TL hediye edileceği vurgulandı. Daha öncesinde başvurusunu yapmış olanların kartlarına ise 500 TL yatmaya başladı. Başvurusunu yapanların kartlarını kontrol ederek paralarını alabilecekleri bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön