27 / 04 / 2024

Emekli olmak isteyenlere şok haber! Şartlar değişiyor!

Emekli olmak isteyenlere şok haber! Şartlar değişiyor!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yasa tasarısını milyonlarca vatandaş merakla beklerken, herkes tarafından araştırılan EYT kapsamı sorusu cevap buldu. İşte EYT’nin kapsamı ile ilgili şartlar...



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili  milyonlarca vatandaş yasa tasarısını beklerken gelen son dakika haberi ile bir soru daha yantlanmış oldu. İşte EYT’nin kapsamı ile ilgili beklenen şartlar…

Merakla beklenen EYT ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi EYT’nin kimleri kapsayacağını, şartlarını ve kaç kişinin bu yasadan yararlanacağını merak ediyor.

Emekli olmak isteyenlere şok haber! Şartlar değişiyor!

İşte olası yasa tasarısının kapsamı ve EYT'den yararlanabilmek için hangi şartların sağlanması gerektiği ile ilgili soru ve cevabı..

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön