30 / 04 / 2024

Emekli promosyon ödemeleri 15 bin TL'ye dayandı

Emekli promosyon ödemeleri 15 bin TL'ye dayandı

Son zamanlarda emeklilere verilen promosyonlar oldukça gündem oldu. Yeni gelen haberlere göre ise emekililere 15 bin TL'ye varan ödeme yapılacak. 



Kişiler akın akın bankalara koşmakta, emeklilere özel olarak sunulacak olan kampanya olanakları açıklanmış durumda. Bankalar yapmış olduğu son açıklamalardan sonra emeklilere verilecek olan promosyon oranlarının 15 bin TL olacak şekilde açıklanmasının ardından vatandaşlar çılgına dönüyor.

Emeklilere uygulanan 7 bin TL tutarındaki emekli promosyon oranları 15 bin TL bandına yükseltilmektedir. Açıklamayı bizzat hükümet yetkilileri yapıyor. Bankalar arasındaki rekabetin artmasından sonra 15 bin TL sınırına yükseltilecek olan tutarda bazı bankaların emeklilere 20 bin TL ücret teklifinde bulunacağı da konuşulan konular arasında bulunmaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön