21 / 05 / 2024

Emekli promosyon ödemeleri 15 bin TL'ye dayandı

Emekli promosyon ödemeleri 15 bin TL'ye dayandı

Son zamanlarda emeklilere verilen promosyonlar oldukça gündem oldu. Yeni gelen haberlere göre ise emekililere 15 bin TL'ye varan ödeme yapılacak. 



Son Dakika Açıklaması!
Son dakika yapılan açıklamalarda emeklilere ayrıcalıklı bir hizmet olanağı sunulmuş olacaktır.  Emeklilere sunulacak olan imkanların gelecek günlerde yükseltmesi beklenen gelişmeler arasında ilk sıralarda bulunmakta. ING bank, Burgan- Bank, Fibabanka, Ziraat Bankası, Denizbank gibi bankalar harekete geçerek emeklilere yüksek promosyon oranı uygulayacaklarını dile getiriyor.

Emekliler açıklanan yeni sınırlarla beraber 15 bin TL ödeme alabilme olanağına kavuşabilecektir. Özellikle son zamanlarda pek çok farklı bankanın emeklilere özel farklı kampanyalara imzasını attıkları bilinmekte. Tam da bu noktada emekliler farklı bankalardan destek alabileceklerdir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön