15 / 05 / 2024

Emekli promosyonları için köprüden önceki son çıkış geldi çattı! Bankalar teker teker duyurdu!

Emekli promosyonları için köprüden önceki son çıkış geldi çattı! Bankalar teker teker duyurdu!

Emekli promosyonları için kritik gün geldi çattı. Tüm bankalar teker teker duyurdu. İşte detaylar!



EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini bitiren ya da yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını o bankadan almaya başlayabilirler. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirimde bulunulmalıdır. Bu bildirim bankaların şubelerinden veyahut e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor.

SON GÜN YARIN

Promosyon ödemesinden 31 Ağustos 2022 tarihine kadar maaşını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden yani bildiren müşteriler faydalanabilecek.

2022 GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI!

YAPI KREDİ PROMOSYON

Yapı Kredi üç yıllığına maaşını taşıyan emekliler için 7 bin 500 TL promosyona ek olarak 2 bin 500 TL ödenir. Emekli başına 250 TL ilave promosyon verileceğini ilan eden Yapı Kredi, 10 emekli tanıdığının banka şubelerinde hesap açmasını sağlayan bir emekliye 2 bin 500 TL verilmektedir. Böylece Yapı Kredi promosyonda çıtayı 10 bin TL’ye çıkardı. En son ING, emeklilere verdiği nakit desteğini 8 bin 250 TL’ye çıkmıştır.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON

Ziraat Bankası da 1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL ödenirken, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arasında aylığı olanlara 625 TL, 2 bin 500 TL üzeri emekli maaşı alan kişilere de 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapıyor. 3 yıl için tek defa olarak ödenen promosyonlar, aylıklara göre şekil almaktadır.

HALKBANK PROMOSYON

Emekli maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını buraya taşıyacak tüm emekliler, 3 yıllık taahhüt karşılığında promosyon alıyor. 1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL alırken,  bin 500 TL - 2 bin 500 TL arasında aylığı olanlara 625 TL, 2 bin 500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödenmektedir.

Yeni kriz kapıda! Şimdiden stok yapmaya başlayın! Firmalar alarm veriyor! İşte detaylar!

İstanbul’da kiralar düştü mü? İstanbul’daki kiralara dair son durum!

Bakanlıktan 12 ay boyunca geri ödemesiz 1,500 TL! Başvuran herkese anında ödeniyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön