29 / 04 / 2024

Emekliler için son şans! Emekli promosyonları için son gün 31 Ağustos!

Emekliler için son şans! Emekli promosyonları için son gün 31 Ağustos!

Bankaların emekli promosyonları için yaptığı kampanyalar 31 Ağustos Çarşamba günü bitiyor. Peki emekli promosyonu nasıl alınır, emekli promosyonunu hangi bankalar veriyor?



Bankaların emekliler için yaptığı promosyon kampanyaları sona eriyor.  Emekli promosyon kampanyalarını kaçırmak istemeyen emekli vatandaşlar bankaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Son olarak 8 bin TL’ye kadar çıkan banka promosyonlarında bir bankadan emeklilerin yüzünü güldüren bir hamle geldi. Özel bir bankanın yaptığı hamle ile emekli promosyonunda rakamlar 10 bin TL’yi gördü.

Emekli promosyon kampanyaları için son gün ise 31 Ağustos Çarşamba.

Bankalar promosyon ödemelerinde ciddi artış sonrası emekliler bankalara akın ettiler. Bankaların promosyon yoğunluğu sokakları doldurdu, saatlerce bekleyen vatandaşlar isyan etti.

Bankaların 10 bin liraya dayanan promosyon açıklaması üzerine emekli vatandaşlar bankaların önünde yoğunluk oluşturdu. Sabah erken saatlerde kuyruğa giren vatandaşlar, saatlerce sıralarının gelmesini bekledi. Saatlerce sırada bekleyen ve işlem yapamadan geri dönen vatandaşlar bu duruma isyan etti.

EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ve ya yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını taşıyabiliyorlar. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirimde bulunulması gerekiyor. Bu bildirim bankaların şubelerinden veya e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor.

Emekliler için son şans! Emekli promosyonları için son gün 31 Ağustos!

Banka değiştirme işlemi kolaylıkla yapılabiliyor. Bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan, dolmayan emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alabiliyor. Bu arada daha iyi bir avantaj çıkarsa 3 yılın dolması gerekmiyor. Emekli istediği an diğer bankaya geçebiliyor. Bunun için geçiş yapacağı ve halihazırda maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması yeterli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön