22 / 07 / 2024

emekli promosyonu 2022

emekli promosyonu 2022

Özel bankalar arasında emekli maaşları promosyonunda rekabet devam ederken Yapı Kredi’den yeni bir hamle geldi. Yapı Kredi yeni kampanyasını açıkladı ve 35 bin liralık bir promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.

Emekli promosyonuna 2.500 TL'lik son dakika zam geldi! Çılgın zammı duyan kulaklarına inanamadı! Hemen alabilirsiniz!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon bedellerini merak ediyor ve araştırıyor. Verilen son dakika bilgisine göre, bir banka promosyon bedeline 2.500 TL zam yaptı.

Emekli promosyonunda son dakika depremi! Bu banka çıldırdı! Süre bir defa daha uzadı! Ne 29 ne 30 Eylül! Hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin beklediği müjde geldi. Bu banka adeta çıldırdı...Süre bir defa daha uzadı! Ne 29 ne 30 Eylül! Hemen bakın...

Emekliler promosyon için bankalarını nasıl seçecek? Emekli promosyonlarında son durum

Bankalar bir süredir emeklilere belirli şartlar karşılığında maaş promosyonları veriyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor?  Maaş promosyonunda banka değişikliği nasıl yapılır?

Emekliler için son şans! Emekli promosyonları için son gün 31 Ağustos!

Bankaların emekli promosyonları için yaptığı kampanyalar 31 Ağustos Çarşamba günü bitiyor. Peki emekli promosyonu nasıl alınır, emekli promosyonunu hangi bankalar veriyor?

Kuveyt Türk emekli promosyonunu arttırdı! Promosyon yarışı kızıştı! Kuveyt Türk ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli promosyonuna ilişkin bankalardan art arda zam promosyon güncellemesi geldi. Son olarak Kuveyt Türk emekli promosyon miktarını arttırdı. Peki Kuveyt Türk'te emekli promosyonu ne kadar? İşte 2022 Kuveyt Türk emekli promosyon kampanya detayları...

Emekli promosyonlarında son dakika müjdesi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Başvuran hemen alıyor!

Bankalar tarafından açıklanan promosyon tutarları milyonlarca emeklinin yüzünü güldürdü. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte emekli promosyonlarında son dakika gelişmesi...

Milyonlarca emekli dikkat! Garanti BBVA’dan emeklilere 3 bin TL’ye varan ödül fırsatı!

Maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emekli vatandaşlar 3 bin liraya varan ödül kazanma şansı yakalıyor.

Vakıfbank'tan yeni emekli promosyonu kampanyası! SSK ve Bağkur emeklisine 24 bin TL ödeme!

Emekli maaşlarına zam yapılmasından sonra pek çok bankanın da promosyon bedellerini güncellemesi beklenirken, Vakıfbank'tan emeklilere 24 bin TL müjdesi geldi! İşte Vakıfbank emekli promosyonu detayları Temmuz 2024...

Emekli promosyonu için son 7 gün uyarısı! Akbank hesaplara maaşa ek tam 17 bin 500 TL yatırıyor!

Emekliler tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyonu için bankalardan 30 Haziran 2024 uyarısı yaptı. En çok merak edilen bankalar arasında yer alan Akbank da söz konusu promosyon kapsamında hesaplara 17 bin 500 TL yatırıyor. 

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırırken en çok merak edilen bankaların başında da İş Bankası geliyor. Peki İş Bankası Haziran 2024 emekli promosyonu ne kadar? 

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Ziraat Bankası SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilerine özel promosyon ödemesini duyurdu. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Emeklilerin hesabına kesin bu kadar yatacak! İş Bankası emekli promosyonu 2024! 

Milyonlarca emekli hangi bankanın kaç TL promosyon verdiğini merak ediyor. En çok araştırılan banka da İş Bankası oluyor. Peki İş Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte İş Bankası emekli promosyon 2024..

İş Bankası emekli promosyonu ne kadar Nisan 2024 ?İş Bankası emekli promosyon paketi yenilendi! Emekliler hemen bakın!

Özel bankaların verdiği emekli maaş promosyonlarında artış yapıldı. Peki İş Bankası Nisan 2024 emekli promosyonu ne kadar? Emekliler hemen bu rakamlara bakın...

Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler acil baksın! Garanti Bankası promosyonu 2024 

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Her banka emekli promosyon ödemelerini paylaştı. Peki Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler hemen baksın! 

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan emekli promosyonu için Mart 2024 müjdesi geldi! Bankalar hesaplara tam bu kadar yatıracak!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank merakla beklenen emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gitti. Peki kamu bankaları ne kadar emekli promosyonu verecek?

QNB Finansbank emekli promosyonu 2024! Hangi emekli kaç TL maaş promosyonu alacak? İşte o rakamlar...

Bankaların Mart 2024 emekli promosyonu kampanyaları açıklandı. Peki QNB Finansbank emekli promosyonu 2024 ne kadar? İşte emeklilerin merak ettiği o rakamlar...

Emekliler için yeni promosyon yarışı! En düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? 

Bankaların güncel emekli promosyon tutarları merakla araştırılıyor. Peki en düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka o rakamlar...

Emeklileri sevindirecek haber Denizbank'tan geldi: İşte Kasım ayı emekli promosyonu rakamları

Denizbank, emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurarak emeklilere sevindirici bir haber verdi. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon rakamlı açıklaması.

Emekli promosyonunda rakamlar devleşti! Banka banka emekli promosyonları açıklandı! Emeklilere 12 bin 500 TL veriliyor! 

Emekli promosyonu veren bankalar arasında resmen yarış başladı. Vakıfbank, İş Bankası, İNG, Akbank emekli promosyonlarını tek tek duyurdu. İşte emeklilerin merak ettiği o rakamlar...

emekli promosyonu 2022 Haberi

emekli promosyonu 2022

Emekli maaşlarına gelen zamların ardından özel bankalar, maaş müşterilerini kaybetmemek için Temmuz ayından itibaren promosyon ödemelerinde yarış halindeler. Promosyon ödemelerinde rekabet devam ederken Yapı Kredi de 7500 liralık bir ücret verme kararı almıştı. Yapı Kredi son olarak 35 bin liralık maaş promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.

Emeklilerin çoğunlukla maaşlarını aldığı kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emekli promosyonunda en düşük ücreti veren bankalar arasında.

Özel bankalar ise Temmuz ayından itibaren emekli promosyonları konusunda yarış halindeler.Yapı Kredi, 7500 liralık emekli ikramiyesi veriyor.

PEKİ YAPI KREDİ'NİN 35 BİN TL PROMOSYONUNU KİMLER ALABİLİYOR?

Bankaların emekli maaş promosyonunda rekabeti  devam ederken, şimdi de şirket maaş promosyon yarışı başladı.

Yapı Kredi, kendi şubelerinde sigorta ürünlerini sattığı Allianz Sigorta çalışanlarına 30 eylül itibariyle 35 bin...