29 / 04 / 2024

Yapı Kredi çıldırdı! Yeni promosyon tam tamına 35 bin TL!

Yapı Kredi çıldırdı! Yeni promosyon tam tamına 35 bin TL!

Özel bankalar arasında emekli maaşları promosyonunda rekabet devam ederken Yapı Kredi’den yeni bir hamle geldi. Yapı Kredi yeni kampanyasını açıkladı ve 35 bin liralık bir promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.



Emekli maaşlarına gelen zamların ardından özel bankalar, maaş müşterilerini kaybetmemek için Temmuz ayından itibaren promosyon ödemelerinde yarış halindeler. Promosyon ödemelerinde rekabet devam ederken Yapı Kredi de 7500 liralık bir ücret verme kararı almıştı. Yapı Kredi son olarak 35 bin liralık maaş promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.

Emeklilerin çoğunlukla maaşlarını aldığı kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emekli promosyonunda en düşük ücreti veren bankalar arasında.

Özel bankalar ise Temmuz ayından itibaren emekli promosyonları konusunda yarış halindeler.Yapı Kredi, 7500 liralık emekli ikramiyesi veriyor.

Yapı Kredi çıldırdı! Yeni promosyon tam tamına 35 bin TL!

PEKİ YAPI KREDİ'NİN 35 BİN TL PROMOSYONUNU KİMLER ALABİLİYOR?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön