15 / 05 / 2024

Emekliler için son şans! Emekli promosyonları için son gün 31 Ağustos!

Emekliler için son şans! Emekli promosyonları için son gün 31 Ağustos!

Bankaların emekli promosyonları için yaptığı kampanyalar 31 Ağustos Çarşamba günü bitiyor. Peki emekli promosyonu nasıl alınır, emekli promosyonunu hangi bankalar veriyor?



E-DEVLET ÜZERİNDEN BİLDİRİM

Bildirim, bankaların şubelerinde veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Emekli mevcut bankada kaldığı sürenin promosyonunu alıyor, kalanını iade ediyor. Yeni geçtiği bankadan da promosyonu peşin alıyor. Yeni geçişlerde promosyon ödemesi maaş yattıktan sonra hesaba geçiyor.

Emekliler için son şans! Emekli promosyonları için son gün 31 Ağustos!

SON GÜN 31 AĞUSTOS

Promosyon ödemesinden 31 Ağustos 2022 tarihine kadar maaşını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecek. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlıyor.

Akaryakıta gelen indirim pompaya yansıdı! Güncel benzin fiyatı 30 Ağustos Son dakika

Aracını satacaklar dikkat! Otomobil satışına bir denetim daha geliyor!

Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön