01 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarına okkalı zam! 12.500 TL'ye çıktı! İşte Akbank, İng, Yapı Kredi, Garanti promosyon ücretleri...

Emekli promosyonlarına okkalı zam! 12.500 TL'ye çıktı! İşte Akbank, İng, Yapı Kredi, Garanti promosyon ücretleri...

Milyonlarca emekliyi kapsayan banka promosyonları peş peşe güncellendi. Bazı bankalar 12 bin 500 TL'ye varıncaya kadar nakit promosyon ödemesi yapacak. İşte detaylar...



Emekli maaşlarındaki zamma paralel olarak Banka promosyon tutarları da yükseliyor. Bazı bankalar maaşı üç sene boyunca bakanlarından maaş alacak emekli müşterilerine bonuslarla beraber 12 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon öneriyor.

Temmuz ayında emekli maaşları yüzde 25 oranında zamlanmıştı. Bu kapsamda kök maaşa göre en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya çıkarılmıştı. Ocak 2024’te ise emekliye yüzde 40-50 arasında zam yapılması bekleniyor. Emekli maaşlarındaki zamma paralel olarak bankalarda promosyon ödemelerini arttırıyor.

Normalde SGK, bankalarla bir protokol imzalayarak maaş tutarına göre ‘taban’ bir promosyon ücreti belirliyor. Son yapılan maaş zammıyla beraber emeklilerin promosyon ödemesi aldıkları maaş kademelerinde de değişiklik oldu. Yeni güncellemeyle maaşı 7 bin 500 lira alanlar için promosyon kademesi değişerek 4 bin 500 TL’ye yükselmiş oldu. Ancak bankalar daha çok emekli müşterisi çekmek için bu tutarların üzerine çıkıyor. İşte banka banka promosyon ücretleri...

Emekli promosyonlarına okkalı zam! 12.500 TL ye çıktı! İşte Akbank, İng, Yapı Kredi, Garanti promosyon ücretleri...

ING EMEKLİ PROMOSYON MİKTARINI ARTIRDI!

ING Türkiye, emekli müşterilerine sunduğu promosyon tutarını yükselttiğini açıkladı. Yapılan duyuruya göre, emekli maaşını ING Türkiye’ye taşıyan emekliler, maaş tutarına göre 8 bin 500 liraya varan ek koşulsuz nakit promosyon kazanıyor. Üstelik, emekli maaşını ilk defa bankaya taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 4 bin liraya varan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 12 bin 500 liraya varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor. 

AKBANK

Akbank emekli müşterilerine sunduğu promosyon tutarını yükselttiğini açıkladı. Yapılan duyuruya göre, SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 10.000 TL’ ye varan promosyona ek 2.000 TL chip-para ile birlikte toplamda 12.000 lira promosyon sağlanacak.

Kampanyadan SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 18 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını bankadan almayı taahhüt eden emeklililer fayalanacak.

GARANTİ

Garanti BBVA ise emekli maaşını alanlara 8.500 liraya varan hoş geldin paketi kampanyası başlattı. Emekli promosyon kampanyası 1 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli.

Bu kapsamda emekli maaşını Garanti BBVA’dan alalara 7.500 liraya varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını sunulacak.

YAPI KREDİ

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine özel hazırlanan “Emeklilik Paketi” kampanyasının detaylarını paylaştı. Kampanyadan 1 Eylül 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı 3 sene boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşteriler yararlanacak. Bu kapsamda emekliler 9.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

Benzine dev zam geldi! Fiyatlar tek tek pompaya yansıdı! 21 Ekim 2023 akaryakıt fiyatları...

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika! Düşük gelirli aileler acil bakın!

Kentsel dönüşümü hızlandıracak teklif, TBMM’ye sunuldu yüzde 50+1 dönemi başlıyor! İşte yapılacak değişiklikler...


Geri Dön