06 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı

Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı

Bankaların maaş promosyon yarışları devam ederken Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu’ndan herkesi sevindiren bir haber geldi. Ağaoğlu, promosyon ücretlerinin artacağını söyledi.



PROMOSYONLAR ARTABİLİR

Promosyon ödemeleri tarihinin en hızlı yükselişini yaşarken, uzmanlar ödemelerin daha fazla yükselebileceğini düşünürken Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu açıklama yaptı ve daha da artacağını düşündüğünü vurguladı. Aydın Ağaoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Promosyon bedellerini düşük tutan bazı bankalar emeklilerin kendilerinden gitmeye başladığını yani maaş hesaplarını başka bankalara kaptırdığını görünce onlar da promosyon tutarlarını artırmak zorunda kaldılar. Bu emekliler açısından keyifli yarışın artarak süreceğini öngörüyoruz”

Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön