29 / 06 / 2024

Emekli promosyonlarında herkese 'Tek rakam' dönemi! Devlet bankaları da yarışa girdi!

Emekli promosyonlarında herkese 'Tek rakam' dönemi! Devlet bankaları da yarışa girdi!

Gelen son dakika haberine göre kamu bankalarının maaşın miktarına göre ayrım yapmaksızın herkese aynı emekli promosyonu vereceği ifade edildi. Promosyonun miktarı da belli oldu. İşte en güncel banka promosyonları listesi...



Banka promosyonları, emekli ve memur Temmuz zammı sonrası Türkiye'de en çok merak edilen konuları arasında zirvede yer alıyor. Ekim ayında pek çok banka emekli promosyon tutarlarını yukarı yönlü yenilerken, hedeflediği müşteri sayısına ulaşan bazı bankalarda ya güncelleme yapmadı ya da aşağı yönlü yenilenmeye gitti.

KAMU BANKALARI DA EMEKLİ PROMOSYON YARIŞINA GİRİYOR

Yüzde 40'ı aşan emekli ve memur Temmuz zammı sonrası bankaların müşteri kazanım isteği körüklenirken, özel bankaların başını çektiği bu yarışta kamu bankaları geri kalmıştı. Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'ın maaşa göre emeklilere verdiği promosyon parası 750 TL'yi geçmiyordu.

KAMU BANKALARI 750 TL PROMOSYON VERİYORDU

Emekli promosyonlarında herkese Tek rakam dönemi! Devlet bankaları da yarışa girdi!

1.500 TL ve altında alanlar 500 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli aylığı alanlar 625 TL, 2.500 TL ve üzerinde alanlar ise üç yıllığına 750 TL promosyon alıyordu.

MİLYONLARCA EMEKLİ MAAŞINI ÖZEL BANKALARA TAŞIDI

Hal böyle olunca birçok emekli maaşını özel bankalara taşıyarak özel bankaların verdiği yüksek emekli promosyon imkanından yararlandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön