22 / 07 / 2024

Emekli promosyonunda Eylül sürprizi! Eylül aşkın yanında para da getirecek! Yapı Kredi, ING açıkladı...

 Emekli promosyonunda Eylül sürprizi! Eylül aşkın yanında para da getirecek! Yapı Kredi, ING açıkladı...

Emekli promosyonlarında eylül ayı sürprizi yaşanıyor. Bankalar aldıkları yeni bir kararla promosyon sürelerini uzatma kararı aldı. İşte banka banka verilen promosyonların miktarı.




YAPI KREDİ

2 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl taahhüt ile Yapı Kredi’ye taşıyanlara, maaş tutarının aylık 2.500 TL’nin üzerinde olması durumunda 7.500 TL nakit promosyon veriliyor. Ayrıca maaşı 1.500 TL’ye kadar olanlara 4.850 TL, maaşı 1.500 – 2.500 TL arasında olanlara da 6.000 TL ödeme yapılıyor. “Emekli Referans” kampanyası dahilinde, Yapı Kredi’ye getirilen her emekli yakın için de banka ek 250 TL, 10 kişi için toplamda 2.500 TL ödeme yapıyor. Kampanya ödemeleri ile promosyonlar 10.000 TL’ye kadar yükseliyor. 

ŞOK Markette fiyatlar yarıya indi! Gören ŞOK'a girecek! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Alya Merkezefendi nerede? Alya Merkezefendi fiyat listesi!

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön