Ekonomi

Emekli promosyonunda kaçmayacak büyük fırsat TEB sürpriz yaptı! 10 bin 9 bin TL veren de vardı

Emekli promosyonlarıyla ilgili bankalar tarafından açıklamalarda gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Son olarak promosyon miktarını duyuran banka Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Bankaların artık yavaş yavaş promosyonlarını bitirmeye başladıkları sırada bir banka sürpriz bir atağa kalktı

Emekli vatandaşlar ve onların maaşlarını bankalara taşımaya yardımcı olan yakınları, en yüksek promosyonu alabilmek için çok araştırma gerçekleştiriyor. Bankaların artık yavaş yavaş promosyonlarını bitirmeye başladıkları sırada bir banka sürpriz bir atağa kalktı. Türkiye Ekonomi Bankası, emeklilere vereceği promosyon miktarı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bu kampanya hakkında yapılan duyuruda ise “Emeklilerimize 8.000 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 8.000 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.” ifadeleri kullanıldı.

BAZI TEFERRUATLARI MEVCUT

Kampanya 01.09.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsadığı belirtilen duyurunun devamında emekli müşterilerin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerektiği aktarıldı. Ayrıca duyuruda otomatik fatura ödeme talimatının bir tanesinin mutlaka elektrik faturası olması gerektiği paylaşılarak aksi durumda ek promosyondan yararlanılamayacağı vurgulandı.

GERİYE KALAN AYRINTILAR

TEB tarafından yapılan duyuruda Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı (biri elektrik faturası olması koşulu ile) için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacağı vurgulanarak kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilecekleri ifade edildi. 

Kampanyanın tüm detaylarına “https://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/” web adresinden ulaşılabilir.