28 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda süre uzatıldı zam üstüne zam geldi! İş Bankası, Yapı Kredi! İNG boş durur mu

Emekli promosyonunda süre uzatıldı zam üstüne zam geldi! İş Bankası, Yapı Kredi! İNG boş durur mu

Emekli promosyonlarında sürenin eylül ayına uzatılmasının ardından bankalar da art arda açıklamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. İş Bankası ve Yapı Kredi'den sonra son açıklama ING Bank'tan geldi.



Türkiye'de özellikle emekli vatandaşların yakından takip ettiği emekli promosyon furyası, sürelerin eylül ayına uzatılması nedeniyle kaldığı yerden devam ediyor. Emekliler de art arda zam kararı açıklayan bankalardan en yüksek promosyonu alabilmek için haberleri dakika dakika takip ediyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön