Ekonomi

Emekli promosyonunda süre uzatıldı zam üstüne zam geldi! İş Bankası, Yapı Kredi! İNG boş durur mu

Emekli promosyonlarında sürenin eylül ayına uzatılmasının ardından bankalar da art arda açıklamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. İş Bankası ve Yapı Kredi'den sonra son açıklama ING Bank'tan geldi. Emekliler de art arda zam kararı açıklayan bankalardan en yüksek promosyonu alabilmek için haberleri dakika dakika takip ediyor

Türkiye'de özellikle emekli vatandaşların yakından takip ettiği emekli promosyon furyası, sürelerin eylül ayına uzatılması nedeniyle kaldığı yerden devam ediyor. Emekliler de art arda zam kararı açıklayan bankalardan en yüksek promosyonu alabilmek için haberleri dakika dakika takip ediyor. 
 

Türkiye’de emekli olan milyonlarca vatandaş bulunduğu belirtilerek bazı vatandaşların yeni emekli olurken, bazı vatandaşlar da senelerdir emekli maaşı aldıkları ifade edildi. Emekli maaşı olan vatandaşlar maaşlarını ilgili bankaya taşıyıp 3 yıl maaş alma sözü verdiklerinde karşılıksız geri ödemesiz 7 bin TL promosyon alacaklar. Bu tutar emeklilerin hesabına yatacak ve ATM’lerden bile çekilecek.

INB Bank'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Emekli maaşınızı ING’den almaya başlayarak 7.000 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatından yararlanabileceğiniz aktarılarak 1 Mart 2020 tarihi sonrasında Bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 7.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanacakları vurgulandı.

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız, 1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 4.650 TL, 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 5.800TL, 2.500 TL ve üzeri ise 7.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı belirtilen duyurunun devamında kampanyanın ayrıntılarına ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! O ilçeye son dakika 441 ucuz konut müjdesi! Hemen bakın!