29 / 04 / 2024

Emekli ve memura büyük zamda son dakika! Maaşlara inanılmaz zam! En düşük memur maaşı 8 bin 872 TL olacak!

Emekli ve memura büyük zamda son dakika! Maaşlara inanılmaz zam! En düşük memur maaşı 8 bin 872 TL olacak!

Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam yolda! Memur ve emekli milyonlarca kişiyi havalara uçuracak açıklama geldi! En düşük memur maaşı 8 bin 872 TL olacak! Peki, memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak, ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar...



Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam yolda! Memur ve emekli milyonlarca kişiyi havalara uçuracak açıklama geldi! Memur maaşları ve emekli aylıklarına gelmesi beklenen zam için kesin tarih verildi. Emekli ve memura maaşlarındaki artış oranı kalem kalem yeniden hesaplandı. Emekli ve memur zammı için belirleyici olacak 2022 senesinin ilk 4 ayı için enflasyon oranı belirlendi! Bununla birlikte emekli ve memur maaşları için Temmuz zammı şimdiden yüzde 30'un üzerine çıktı! 

3600 ek gösterge toplantısı için bakanlıktan flaş karar. Milyonların gözü bu toplantıdaydı

Enflasyona karşı çalışanların korunacağını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Bizim önümüzde temmuz ayında biliyorsunuz sadece enflasyon farkı değil, emekçilerin karşılaştıkları bu enflasyon tahribatına karşı daha geniş korunmasını sağlayacak düzenlemeleri yaptığımızı, hazırlığını yaptığımızı belirtmek isterim. Sadece kamu çalışanlarının, memurların, işçilerin değil aynı zamanda emeklilerimizle ilgili hazırlıklarımız var.” şeklinde konuştu.

Peki, memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak, ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön