10 / 05 / 2024

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında bir güncelleme yaptı. Banka, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya taahhüt eden müşterilere, toplamda 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.



Garanti BBVA, resmi internet adresi üzerinden duyurduğu kampanya ile emekli müşterilerine cazip bir promosyon teklifi sunmaktadır. Kampanya kapsamında, emekli maaşını Garanti Bankası'ndan alma taahhüdü veren müşterilere, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacaktır.

Bu promosyon ödemesi, müşterinin hesabına aktarıldığı anda taahhüt süresinin başladığını belirtilmektedir. Emekli müşterilerin promosyon ödemeleri, SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Ayrıca, promosyon ödemesi için Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra ilk maaşın Garanti BBVA'ya yatmasını takiben ilk 3 iş günü içinde yapılmaktadır.

Birden fazla emekli maaşı alan müşterilerin, promosyon talebinde bulunduklarında tüm emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. Promosyon ödemesi, müşterinin ilk maaşının Garanti BBVA hesabına yatmasından itibaren ilk 3 iş günü içinde yapılır. Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından promosyon kapsamındaki gelir veya aylık ödemeleri kesilirse veya başka bir kuruma taşınırsa, taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda promosyon ilişkisi sona erer. Bu durumda, kalan süreye orantılı olarak ödenen promosyon tutarı kıstelyevm yöntemiyle iade edilir.

Maaşlarını Garanti BBVA'ya taşımak isteyen emekli müşterilerden, emekli maaşları haricindeki gelirlerini belgelemeleri istenebilir.

Ayrıca, emekli müşteriler istedikleri zaman sadece nüfus cüzdanlarıyla en yakın Garanti BBVA şubesine giderek emekli maaşlarını çekebilirler. Türkiye genelindeki Garanti BBVA şubeleri ve ATM'leri, müşterilerin maaşlarını kolaylıkla çekebilecekleri yerlerdir.


Geri Dön